跳至

首頁
34567...50

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 2006年10月 2B 媽咪會

Samuel媽,

我聽日都可能會去行花園街,唔知有冇收獲呢!

[/url]

伯爵府

[size=large]祝大家母親節快樂!!仔女聽教聽話!!

大宅

祝大家母親節快樂, 仔女健康, 自己就梗係青春常註啦.

男爵府

sat, 我同仔仔返playgroup,佢做了份母親節禮物,我同佢一齊做,老師教佢講 : "媽媽, 我愛您 !", 佢有講因有蝦條食,
sun,我叫佢同麻麻講母親節快樂,麻麻聽完笑微微,冇慶祝因仔仔唔舒服,湊到我死死下,

伯爵府

cat
妳聽到媽媽我愛您咪好冧囉
仔仔咩事唔舒服??依家好d未??

大宅

hi all,
尋日個母親節大家都過得開心嗎?
我尋日同兩個B去左disney, 真係好少人, 玩得好爽 :mrgreen: ~~不過返到屋企兩公婆都散哂... :lol: :lol:

男爵府

m琳琳

冧鬼冧馬,佢始終最錫爺爺,不過而家大左,我問佢最錫邊個,佢而家唔答,以前佢一定話最錫爺爺好鍾意爺爺

仔仔傷風咳,夜晚就FEVER,好擔心,我怕佢傳俾女女

男爵府

rabbit_chan2222

我只平日去disney,因我有ANNUAL PASS FOR MON TO FRI,仲住過1晚,仔仔好開心仲問我幾時再去過,6月15日我又再去,因有薪遊戲

男爵府

伯爵府

cat
睇黎妳大仔真係好鐘意爺爺,都好丫,起碼証明妳62好錫呢個孫仔
同左佢睇醫生未?盡量同2兄妹隔離~~

子爵府

hi

我都係有兩個b, 大仔細囡. 哥哥都好鍾意教妹妹野, 所以今次6月個test 全部pass.

尋日母親節同

伯爵府

all
今日帶左卓然返暫托,順便報埋名,如無意外6月開學

大宅

早!~~~
呢個topic終於置左頂la!

catmilkw,
我都買左annual pass ar, 不過係mon-sun果款, 幾時我地約埋一齊去玩丫 不過我通常只帶阿仔去,因為阿女都未識玩, 帶埋佢去會好攰 :-P

wawa,
welcome!! 我都係大仔細女, 你個仔咁叻, 教妹妹野, 佢幾大la?

m琳琳,
卓然咁快就返學la? 我仔仔要等8月先開學ar, 佢而家日日訓到10點幾先起身, 到時返學都唔知點算 :lol:

公爵府

畀面勳章

點解會置頂咁勁架
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm
該用戶已被刪除

男爵府

rabbit_chan2222

你買mon-sun,好貴呀,好呀我地一齊去,你平日幾時得閒?但我仔仔好百厭驚嚇親你

公爵府

hi all,

係啦,入嚟就見到呢個topic置頂,真係勁喎~

個個大b都返學喇,我個仲未返,婆婆話妹妹細,驚家姐返學後,成日病會傳埋比妹妹,又同佢傾下先~

[/url]
該用戶已被刪除

公爵府

monkey&dogBB ,

你上次咪想訂張bb凳既,攪掂左未呀?

[/url]
該用戶已被刪除

首頁
34567...50

尾頁

跳至