跳至

首頁

尾頁

大宅

0611樂B會 的大頭相

我記得我睇過我地0611樂B會有一個地方, 擺咗我地d BB 大頭相, 係有我地個logo架, 我想再睇呀, 有無人可以post出來呀, 唔該哂

別墅

Re: 0611樂B會 的大頭相

swisslady,

應該係依度呀
http://happybs0611.spaces.live.com/?lc=3076

大宅

暫時呢個會比較update==>
http://hk.myblog.yahoo.com/happybs0611/article?mid=99&fid=6

大宅

thank you maggie & cspc7!!

靚靚maggie呀, 請你幫忙把我造襟章的其中一張會加logo的相, 加埋落去, 可以嗎??
(the photos were sent from my yahoo address: [email protected])

麻煩哂

大宅

OKAY左 你再去睇下
"new124.jpg"
swisslady 寫道:
thank you maggie & cspc7!!

靚靚maggie呀, 請你幫忙把我造襟章的其中一張會加logo的相, 加埋落去, 可以嗎??
(the photos were sent from my yahoo address: [email protected])

麻煩哂

大宅

見到喇見到喇, 好開心呀, 唔該哂 :-P

大宅

maggieman,

如果用photoshop...
將咁多個bb的大頭相加埋..
一定好壯觀o者.......

複式洋房

[size=large]尋找BB遊戲, 開始!!!
快啲搵返自己隻豬仔啦 !!!

伯爵府

milkcandy,

我搵到自己隻豬仔啦 !!
嘩.......好壯觀呀~
原來有噤多隻豬仔加入左0611樂B會

大宅

搵到啦搵到啦, 好得意呀,
真係原來咁多bb啦

大宅

milkcandy,

thx for your done 先...
我本身都想咁整...但又怕maggieman 反對 ..
所以問問maggieman 先至動工 ..
(因為始終都未得咁多位媽咪同意嘛)

複式洋房

我尋晚訓唔著,無聊見到味整咗先lor.

aiya...我冇諗到咁多位媽媽同唔同意tim~
如果唔同意請同我講講,我remove咗佢la~

大宅

唔該晒milkcandy呀!!
我都無咩時間整呢d嚕!!所以真係拜託晒!!
見到suki_pang你個留言後我第一反應係"好丫!!good idea啵!! 但實在抽唔到時間整!! :tongue: 所以thankyou晒啊

大宅

我都見到我隻豬呀, 好多b, 好壯觀呀, thank you呀 milkcandy :lol:

伯爵府

哎呀, 我到依家都未send相比maggie整logo同襟章, 所以張大合照無我卓晞仔份, 唔制呀 :-( :-( :-( , 我依家即刻send比maggie整先

大宅

好呀!!
vf2006 寫道:
哎呀, 我到依家都未send相比maggie整logo同襟章, 所以張大合照無我卓晞仔份, 唔制呀 :-( :-( :-( , 我依家即刻send比maggie整先

男爵府

thanks milk candy, 我都見到我ar b 呀!! 仲有好多張tim ar~~

大宅

我copy左上去0611yahoo blog啦
http://hk.myblog.yahoo.com/happybs0611/article?mid=99&fid=6

大宅

maggieman,

如果他朝真係整個0611的website o既話...呢個咁壯觀o既圖可以用黎做background ... 正 !!!

大宅

不如一歲Party時用來整banner/poster/紀念冊....

首頁

尾頁

跳至