自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今晚無綫舉行嘅《萬千星輝頒獎典禮2013》,「最佳女主角」由黃秋生頒獎,最後由田蕊妮奪得,佢話估唔到自己會拎,情緒十分激動兼喊爆,佢特別多謝依家喺TVB綜藝科總監余詠珊,因為喺93年亞視嘅《未來偶像爭霸戰》已經識余詠珊,佢仲因為拎咗冠軍入行,20年後今日又喺佢個show度攞獎,第一個就係要多謝余詠珊。

而今年比起往年,上台攞獎嘅人又的確多咗人多謝余詠珊,似乎今年余詠珊派系勢力抬頭,而同樣喺「亞視幫」嘅江美儀都奪得「最佳女配角」。

而田蕊妮之後再奪得「最受歡迎電視女角色」,佢老公杜汶澤就喺instagram大叫「ho yeah!」同埋up咗張攬住古仔嘅相話:「we are so proud of you my love」。

小阿肥    發表於 13-12-16 23:59

侯爵府

畀面勳章

By the way, 阿田肉地好白

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:田蕊妮奪視后激動 余詠珊派系大勝

恭喜晒

子爵府

恭喜曬

男爵府

唔鍾意佢,單睇佢係tvb音樂上的安排就憎

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:唔鍾意佢,單睇佢係tvb音樂上的安排就憎

原帖由 培根 於 13-12-16 發表
余 X 珊?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:mickeyeva 的帖子

Off topic
TBB又話禁壹系記者入電視城嘅

侯爵府

畀面勳章

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

公爵府

引用:By+the+way,+阿田肉地好白

原帖由 muicc 於 13-12-16 發表
By the way, 阿田肉地好白
yes 佢皮膚好白滑

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

小倩 發表於 13-12-16 23:35
Off topic

係壹仔, 無晒TBB娛樂新聞, 都要痴吓嚟報, 唔係揾鬼睇!

子爵府

係啦, 今年咁多人多謝呀余, 睇黎轉晒風

禁止訪問

公爵府

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

培根 發表於 13-12-16 23:31

佢空降黃翠如做女主角,佢根本末夠班,令tbb姐仔人人不服氣,士氣低落

子爵府

男爵府

子爵府

不過佢件衫吾係幾靚……不過都恭喜大塊田

侯爵府

hashtag影視迷勳章

呢個sandy 仲勁過曾姐駱小姐:pppp:

老餅會員上科林只求開心!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小倩 發表於 13-12-16 23:35
Off topic
壹仔記者淨係對住電視機都可以寫好多野~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

小草 發表於 13-12-16 23:59
壹仔記者淨係對住電視機都可以寫好多野~
張相係TV capture咁低莊

首頁

尾頁

跳至