跳至

首頁

尾頁

洋房

你地亞B唔訓覺既時候做乜?

我亞B鐘意夜晚訓覺,但係日頭就鬼打咁精神,不過佢唔肯自己玩,要人抱要人陪,比奶咀佢食會好d,但有時佢連奶咀都唔肯食,勁扭勁喊,搞到我工人乜都做唔倒,你地亞B會唔會咁?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 你地亞B唔訓覺既時候做乜?

唔訓果陣就會自己撐手撐腳一陣,
大約十分鐘倒, 佢就會喊架啦,
通常我都唔忍心抱起佢囉~
但求順利  

洋房

同我亞B一樣喎,又係撐手撐腳,跟住喊

paklok 寫道:

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

TinyRabbit 寫道:
我亞B鐘意夜晚訓覺,但係日頭就鬼打咁精神,不過佢唔肯自己玩,要人抱要人陪,比奶咀佢食會好d,但有時佢連奶咀都唔肯食,勁扭勁喊,搞到我工人乜都做唔倒,你地亞B會唔會咁?

如果我囝勁扭勁喊,多數係有風.要掃風.
我囝最多可以自己玩45分鐘左右啦

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

佢今日未停過咁扭~又係得我一個 :-(

佢咪喊下停下~Hat~Hat咁叫~舞手舞腳
tum到靜一陣然後再唻過
或者都會瞓10-20min~跟住喊醒!!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

kerkermui 寫道:
佢今日未停過咁扭~又係得我一個 :-(

佢咪喊下停下~Hat~Hat咁叫~舞手舞腳
tum到靜一陣然後再唻過
或者都會瞓10-20min~跟住喊醒!!!

我係噚晚10點零同佢作戰到今朝5點幾
橫抱又唔得, 直抱又唔得, 放低又唔得, 係咁喊... 奶又唔食得多 :tongue: :tongue:

洋房

我亞B由今朝五點扭到而家,想佢訓覺果陣就喊,到食奶果陣,食少少就訓覺,好啦放佢落床佢就醒要食奶,到餵佢佢又要訓覺,我就黎痴線 究竟D BB諗乜架?!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

TinyRabbit:

唉, 同是天涯淪落人~ 我隻豬弟又係放低喊, 餵佢食就瞓... 餵到陪月姨姨都投降

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

咁我咪算好~起碼食得,係唔瞓唶!

大宅

其實我覺得佢想大人同佢玩喎,雖然有好
只許周官放火 不許百姓點燈

男爵府

好媽媽勳章

kerkermui :
我隻豬一樣呀,俾奶咀佢,個奶咀好快食唔穩就跌, 一跌奶咀又喊,日頭就係咁成日跌奶咀,喊,再食奶咀,又跌,又喊,玩死啦!

複式洋房

一樣呀,完全唔識得自娛, 一陣都唔得.同B唱歌、傾計都唔理我,一味fing手fing腳、and喊!! :-(

複式洋房

pomanc :

志同道合ar!!!

我就係成日走入去扶番个milk咀, 每日都keep fit..., 生之前都冇行咁多...

大宅

我個蝦米妹仲意人地同佢玩'poopooji'個樣会好開心,
跟住就要响我心口玩爬爬爬,暈下暈下(唔夠力又要玩).....
見佢個頭好似飲醉左咁,笑c的司daddy
反而奶咀佢唔多好

大宅

我阿b 又係.. 撐手撐腳,跟住喊.. 不過冇十分鐘.. 1/2 分鐘已經喊... 抱到手都痛..

同我亞B一樣喎,又係撐手撐腳,跟住喊

[quote]
paklok 寫道:
[/quote]

洋房

其實,佢肯夜晚睡是一件極大的好事,起碼大人有得休息先

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我亞 B 唔訓, 就會 喊:-( ..... 喊:-( .....喊:-( ..... , 我琴晚....應該今朝至啱...5點至有得訓, 陰公..........

王國長老

callyan 寫道:
我亞 B 唔訓, 就會 喊:-( ..... 喊:-( .....喊:-( ..... , 我琴晚....應該今朝至啱...5點至有得訓, 陰公..........

我早兩晚都係咁, 係噚晚可以連瞓3個鐘... 簡直皇恩浩蕩, 好一份母親節禮物 [size=x-small](大吉大吉, 唔好小器)

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

小倩,

日頭我唔理佢, 因為我媽媽會到我家幫我睇睇佢, 但夜晚真係想死咁滯 , 係咁喊係咁喊, 我幾驚有差人上門以為我虐兒 :-( :-( :-( :, 我真係唔知佢想點, 奶又食飽, 片又換埋, 又唔肯訓, 淨係咁喊................我兩公婆真係投晒降

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

我個B日頭夜晚都吾訓﹐仲成日喊﹐放底又喊,抱住都喊,都吾知想點

首頁

尾頁

跳至