跳至

首頁

尾頁

大宅

夏天喇,去游水未呀??

今日見天氣幾好,帶咗囡囡去泳池游水,不過一落水就扁哂咀,唔夠兩分鐘就要走人......

都幾掃興!!!

大宅

好媽媽勳章

Re: 夏天喇,去游水未呀??

我今日帶了囡囡下水禮,佢勁開心手,腳一起打水,佢係一下一下打落d水到,玩到唔肯走發脾四。我同囡囡都係玩了半hr就走。 [quote]
tychow016 寫道:
今日見天氣幾好,帶

大宅

我都好想呵, 成日見有個鬼妹bb, 得幾個月都好開心, 不過仲未買到游水尿片

大宅

我都有帶亞女去沙灘玩.....點知一掂到d沙就喊, 重要係聲嘶力竭個隻呀, 所以全程都抱住 , 重特登搭船去家, 真係比佢激c.

大宅

我冇買到游水尿片,膽粗粗帶囡囡落水,不過好彩都冇事...

大宅

其實D游水尿片响邊度可以買到??

複式洋房

畀面勳章

上星期六已去了沙灘! 最初阿仔見到d沙有d不知所措,唔開心.但我放晒d玩具出來玩沙俾佢睇,佢就呆咗咁望住. 我怕佢整污租件衫,仲同佢換埋游水片加泳褲. (好得意!) 之後我去換泳衣,返來之後就見佢自己玩沙玩得好開心! 仲攪到成咀成臉都係沙! 跟住落水浸咗一陣,有個浪打來d水濺到佢,佢都ok,無喊.

tychow,
我在百佳買huggies游水片,3條$2x.

大宅

我都想帶囡囡去沙灘游水,不過一諗到要帶好多嘢就打消咗呢個念頭...

大宅

上個星期日, 我都帶bb去淺水灣, 個日天氣好好,好孟太陽落水都唔凍
亞仔一踩落沙灘無喊, 仲笑笑口添
比沙灘玩具同一桶水佢做warm up, 玩得咁上下先同佢落水(只係坐係岸邊)初頭佢有少少疑惑, 經我教o左佢幾次用手打浪花, 好快佢又學我咁做, 玩玩下有浪打埋黎佢都唔驚, 真係好好玩呀!!
好想快d同佢再佢過呀

男爵府

我都帶過我個囡去左3次沙灘, 佢勁鍾意, 不過就冇真正落水, 因為d水太凍

希望下星期我個c6旅行返來後又可以再去過......
去我個blog到睇下naomi 0係沙灘d相啦>>>>>>My Blog

大宅

我個b上次去清水灣 都係去過踩沙, 真正游水(泳池同沙灘)就未試, 游水片原來百佳都有呵 ? 我仲成日去反斗城都未番貨.

大宅

醒目開學勳章

百佳有游水片啦咩~我搵左好多間都未有=.=
你地係邊間買架~~~

大宅

你囡囡玩得好開心喎,等我過兩個禮拜帶BB去玩下先...
其實有咩要係必備呢??

複式洋房

畀面勳章

∼*candy*∼ 寫道:
你地係邊間買架~~~

你試下大d的百佳啦. 我係百佳廣場(superstore)買的.

男爵府

我都係帶d平時出街既野,冇乜特別
tychow016 寫道:
你囡囡玩得好開心喎,等我過兩個禮拜帶BB去玩下先...
其實有咩要係必備呢??

大宅

醒目開學勳章

我去左好多間百佳廣場架啦/.\ 問親都冇啵 你到底係邊區個間買架姐~~~~~
碧姬 寫道:
[quote]
你地係邊間買架~~~

你試下大d的百佳啦. 我係百佳廣場(superstore)買的.

[/quote]

複式洋房

畀面勳章

我去左好多間百佳廣場架啦/.\ 問親都冇啵 你到底係邊區個間買架姐~~~~~[quote]
碧姬 寫道:
[quote]
你地係邊間買架~~~

[/quote][/quote]

原來不是間間有架? 我係藍田滙景百佳買架!

大宅

你哋D囝囝囡囡會唔會擺D沙入口呀??? 我個囡一執起嘢就擺入口....

複式洋房

畀面勳章

我個仔鍾意食手指架,所以食到成口沙! 不過佢無反應呀. 照食! 我就不斷同佢抺!!

大宅

我打電話去健力氏問過, 佢話要五月尾先出貨, 6月頭先會有得賣, 而家只係得mothercare同埋玩具反斗城有咋, 尋日我問過旺角新世紀o個間, 佢話有得買呀

首頁

尾頁

跳至