婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

意外有左,吾想要,邊度私家醫生有得做終止懷孕?

我未試過,通常要幾多錢?

大宅

Re: 意外有左,吾想要,邊度私家醫生有得做終止懷孕?

很多朋友想有BB, 等好耐也沒有....

生命很

大宅

你真是要想清楚啊,唔好做d會後悔一生的事情,小生命是冇罪嫁,你帶他來呢個世界,為何你又要剝奪他的生命呢?

http://www.lifeconceptshk.com/

伯爵府

應該間間私家醫院都有,我表姐果時(03年)問過浸會,佢地收費9千幾起,要睇你搵邊個醫生同麻醉,住院果d要另收費...如果要見醫生就每次2,3百蚊半小時,不過都希望你三思...bb得來不易,而且係你地做佢出黎,係意外都好,佢都係一條生命..如果可以既話就唔好落左佢喇...

大b駿逸細b駿晞

大宅

睛靈勳章

我已經生左兩個,老公吾想要,如果經濟許可,我都會生既!

別墅

Manny,

我地想要 bb 的 bk sister 做什麼都不夠有自己的 bb.

我覺得如果您唔想再懷孕的話, 要用一個比較安全的避孕方法, 如食避孕丸比較安全.

唔好再唔要一條小生命.

Manny 寫道:
我已經生左兩個,老公吾想要,如果經濟許可,我都會生既!

複式洋房

Manny~
我都係有左2個BB, 之後意外多一個,
我之後都搵番自己個婦科,
佢叫我去左香港區, 唔係好記得咩名,
係山頂架, 係我個婦科醫生幫我做手術,
連埋子宮環好似要12000蚊,
過程都好快, 休息一陣可以走,
不過我就好暈同埋標冷汗,
要係街企一陣先可以行.

大宅

睛靈勳章

carly,

thank you ! 我搵左一個女e生,約左星期一檢查,佢話收八千幾,但要睇左先!我好緊張,始終都係第一次,好米網,個人無晒胃口,無心情,我諗呢件事都吾會再有下次!

複式洋房

點解唔去政府醫院問吓?好平阿,我剛剛做完有細心,

大宅

睛靈勳章

程序係點?係吾係即家計會?我怕痛,吾想用吸既方法,我朋友試過,佢話勁痛!

珍珠宮

好媽媽勳章

我之前做間診所都有t.o.p做..
6500蚊..o係港中醫院
我有兩隻大小魔怪""

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

山頂呢間我都有fd向度做過...好似大約$8000...
其實佢都係睇下個肚大約有左幾多個月而收費架者
ΞCarlyΞ 寫道:
Manny~
我都係有左2個BB, 之後意外多一個,
我之後都搵番自己個婦科,
佢叫我去左香港區, 唔係好記得咩名,
係山頂架, 係我個婦科醫生幫我做手術,
連埋子宮環好似要12000蚊,
過程都好快, 休息一陣可以走,
不過我就好暈同埋標冷汗,
要係街企一陣先可以行.
雖然我在線,但可能行開左

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

無奈 :cry: :cry:

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唉,做男人就係可以咁...唔駛用套,唔駛避孕,最後搞大左老婆個肚,又要個老婆自己受番晒
最慘係個女人同無辜的小生命
所以,我一定一定唔會俾呢d事發生!!!!唔好因為老公要求一時快感而心軟, 始終受罪的唔係佢!!!唔想生的話,一定要避孕呀各位姐妹!!

民房

唔好去港中~上幾個月我去左港中做~一d都唔好=.=
感覺好求奇+上一日之內個e 生做十幾個~
之前去過其他私家醫院做~好得多~

男爵府

Will they allow the people to do the operation? Is it easy to ask them to help??

大宅

睛靈勳章

恕小女無知,請問港中係邊度架?香港九龍?

別墅

l_wingwing 寫道:
所以,我一定一定唔會俾呢d事發生

呢句說話我以前都講過,未發生嘅時候真係點講都得,但係當事情真係發生咗响自己身上時,真係意料唔到,同埋真係冇人會明白箇中感受,意外就係意外,包括我老公在內,冇人想有呢d事發生,但係最緊要嘅係第一次係意外,第二次再發生嘅時候就唔再係意外架啦!

別墅

Manny,

其實同你睇開嘅婦科問就得架啦! 我有朋友响法國醫院做過,我自己响養和做過,通常都係八九千左右,視乎你個婦科收幾多,同埋麻醉師收幾多!

冇錯,生命成可貴,但係家家有本難諗的經,最緊要係唔好做一個你第二時會後悔一生的決定呀! 因為都只係得你自己一個去面對同承受!

大宅

睛靈勳章

我問過我睇開個婦科,佢話吾幫人做,依家搵左一個,聽日去見佢,約左一個星期喇,好似係度等時間快D過!

其實今次真係意外到不得了,總之六合彩右吾見中個隻!

首頁

尾頁

跳至