跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

Re: 天水圍天主教小學~'天天'交流坊☆Part 2☆

各位靚媽
派晒卷未呀?肥仔今次有少少進步~起碼終於見到個8字頭,
就係maths,剛好80分 中,常,宗教都7字頭,但英文仲未派~

別墅

kk,
我個女個班就重未派,攪到我個女鬼死咁心急,成日話驚.唉!我就日日安撫佢,我話你考得好唔好我都唔會話你,你洗乜咁驚呢?!唔知係咪而家大過咗d,開始識緊張自己d學業呢 :mrgreen:

大宅

ykchow,

好開心!今次冇同肥彤温習,因為返工無時間;但好意外...佢中文同英文考到90分

數學同常識都有80分到.唔通唔同佢溫仲好 ?-(
曉彤&曉陽~

別墅

哇!琴晚八點幾就上床瞓,因為前晚係宿營時太夜瞓.
martha,
我諗係今次考試比較淺,好多人都有九字頭,我都算滿意sammi jojo啦,同肥彤一樣中英文九十幾,其他八十幾.

大宅

ykchow 寫道:
哇!琴晚八點幾就上床瞓,因為前晚係宿營時太夜瞓.
martha,
我諗係今次考試比較淺,好多人都有九字頭,我都算滿意sammi jojo啦,同肥彤一樣中英文九十幾,其他八十幾.

ykchow,

原來如此
宿營好玩麻?多唔多蚊?
曉彤&曉陽~

別墅

martha,
好玩,果晚我個女同d同學仔玩到成一點先肯瞓,第二朝早又起到身喎最後重有三條魚做'手信',不過今日死咗一條lu! 今日佢重話要攪多幾次宿營喎.

複式洋房

請問添記和安琪的校服質料有分別嗎?你們是怎樣決定呢?運動服每星期會穿多少天?
風暴媽媽

大宅

我姪女都讀天天,佢阿媽話添記會起毛粒,我會買安琪,好似貴少少,不過都冇所謂啦,運動服一個星期應該穿一日
五加皮 寫道:
請問添記和安琪的校服質料有分別嗎?你們是怎樣決定呢?運動服每星期會穿多少天?

男爵府

五加皮 寫道:
我都係買安琪,啲料好啲 我仔一星期穿2次運動服

男爵府

[quote]
henryandjo 寫道:
我姪女都讀天天,佢阿媽話添記會起毛粒,我會買安琪,好似貴少少,不過都冇所謂啦,運動服一個星期應該穿一日[quote]
我都係買安琪~
貴都係貴幾元,但啲料真係靚過添記,運動服一星期穿2次

大宅

hi~

買安琪好d
曉彤&曉陽~

大宅

請問安琪在那裏?thx
孩子就像海綿,需要水份般的知識澆灌,才能膨脹,茁壯。~努力~

大宅

brjhome 寫道:
請問安琪在那裏?thx

買書個日買埋架,如果唔係要去荃灣 :-P
曉彤&曉陽~

大宅

當日你地會度身訂造定買現成呀???

男爵府

henryandjo 寫道:
當日你地會度身訂造定買現成呀???
我個仔今年都要買過啲校服~但我會開學前同佢去荃灣買~因佢係肥仔1名,我驚佢依家買左到時開學唔合身.到時同佢去買可以即買即試即改

大宅

好辛苦先揾番个topic!
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

男爵府

原文章由 Noddy-mammy 於 07-7-3 17:40 發表
好辛苦先揾番个topic!
依個版面好唔習慣

男爵府

我仔個學生健康檢查居然排到9月24日~咁耐.....你地約到幾時呀?

別墅

9月25日下午3時45分,不過我應該會試吓改.

男爵府

我4點呀~可以改早嗎?但點解有啲暑假/之前就去,我地就升左班先去?會唔會二年班時又遲o架?
原文章由 ykchow 於 07-7-3 22:43 發表
9月25日下午3時45分,不過我應該會試吓改.

首頁
23456...8

尾頁

跳至