跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 martha.bb 於 07-7-11 22:05 發表
你响度既?!開始"溫習"小學topic喇?

都唔洗點溫習, 基本上都有決定嫁喇.
唔好話陽陽啦, cw都要午睡, 朝早都係飲左奶先返學. 話咁快阿妹今年9月都讀NC lu :-P

男爵府

我都覺得三弟真係好似男仔 最衰自己唔記得叫工人帶髲夾啦 ! 冇大人影的 !! ONLY FOR KIDS, 同 SAMMI JOJO 去影輯啦 !! 都唔係貴, 我三個女影咗 TOTAL $1000 , 但唔包晒相&冇相簿. 有不同價的 PLANE

原文章由 ykchow 於 07-7-11 01:49 發表
Wing,
d相真係好靚呀!!!由其是係三弟...三妹至啱.真係好可愛呀!你地都係係果間影架?貴唔貴呀?大人有冇架 我都想影.
KK,
你呢?有冇相睇呀?

[ 本文章最後由 WING0308 於 07-7-12 17:58 編輯 ]

複式洋房

原文章由 WING0308 於 07-7-12 17:40 發表
冇大人架 !! ONLY FOR KIDS, 同 SAMMI JOJO 去影輯啦 !!
都唔係貴, 我三個女影咗 TOTAL $1000 , 但唔包晒相&冇相簿.

謝謝各位解答我的校服問題。請問在827日新生上課時(適應週),除了要帶暑期功課外,是否要帶哂所有書和作呢?
風暴媽媽

男爵府

我真係覺得你好勁呀 ! 而且都好好心機, 比著我就冇咁好心機啦 !!
佩服 !!

原文章由 ykchow 於 07-7-11 01:57 發表

我冇乜特別緊張呀.
不過啱啱同d義工家長一齊晚飯,成12點先散,傾咗好多野,大家好坦白,好開心.不過有d今年子女畢業,明年唔係度啦...可惜!!!
今日係我呢幾星期以來最輕鬆既 ...

[ 本文章最後由 WING0308 於 07-7-12 17:55 編輯 ]

男爵府

你囡囡好叻呀 !肯擺好多 POST 呀 ! 我個二女都唔肯擺 POST , 所以佢照得好小. 成日走來走去玩.

原文章由 kk100 於 07-7-11 15:56 發表
yk,
link~http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph ... dir=d8d8scd&

我囡啲相唔駛$o架 因為之前見到希間studio在bk徵小model,咪send相去,跟住就叫佢去影~

男爵府

同唔到肥仔一班啦 !! 我個女 2A

原文章由 kk100 於 07-7-11 16:00 發表
yk
你同sammi都好忙啊~今次sammi得到爸爸嘅支持一定好開心~

各位升邊班呀?
肥仔2B:-P

男爵府

原文章由 martha.bb 於 07-7-11 16:51 發表
1.Noddymammy_P.~girl.Minnie_P.~boy.Noddy
2.wendyme_____P.~?.?
3.ykchow______P.~girl.Sammi Jojo
4.martha.bb____P.3A~girl.martha(曉彤)
5.WING0308___P.~girl.琛頤 2A
6.Venus's媽咪___P..~girl.Venus

男爵府

TKS

我暑假目標我諗住叫琛頤一定要識晒 乘數表.

原文章由 martha.bb 於 07-7-11 16:59 發表
Hi~

今日真係熱死

班主任話肥彤成績有進步:loveliness: 咁我都好開心.同埋都覺得佢適合繼續返公文英.但佢都有缺點,但不便在此透露

P.3開始寫毛筆字,諗緊好唔好報埋暑期毛筆字班

wing ...

[ 本文章最後由 WING0308 於 07-7-12 17:59 編輯 ]

大宅

原文章由 五加皮 於 07-7-12 17:43 發表

謝謝各位解答我的校服問題。請問在8月27日新生上課時(適應週),除了要帶暑期功課外,是否要帶哂所有書和作呢?

應該只係要帶文具同要着整齊校服,通告應該有寫,詳情就己經唔係幾記得。?-( ?-(
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

大宅

五加皮,你呢?

1.Noddymammy_P.~girl.Minnie_P.~boy.Noddy
3.ykchow______P.~girl.Sammi Jojo
4.martha.bb____P.3A~girl.martha(曉彤)
5.WING0308___P.2A~girl.琛頤
7.kk100_______P.2B~boy.嘉昌

[ 本文章最後由 martha.bb 於 07-7-12 23:39 編輯 ]
曉彤&曉陽~

大宅

原文章由 Mei721 於 07-7-12 17:39 發表

都唔洗點溫習, 基本上都有決定嫁喇.
唔好話陽陽啦, cw都要午睡, 朝早都係飲左奶先返學. 話咁快阿妹今年9月都讀NC lu :-P

加油呀!
曉彤&曉陽~

大宅

原文章由 Noddy-mammy 於 07-7-12 19:18 發表

應該只係要帶文具同要着整齊校服,通告應該有寫,詳情就己經唔係幾記得。?-( ?-(

同埋帶零食+水
曉彤&曉陽~

大宅

原文章由 HoWangMami 於 07-7-12 13:59 發表
各位媽咪,你地好,我仔將會於今年9月入讀天天p.1,尋日剛去買校服同買書,我係一個在職媽咪,以後可能會有好多問題,希望各位多多指教:loveliness:

誠意邀請你,
呵呵多左sister,今年唔使做四妹啦 !
曉彤&曉陽~

男爵府

WING0308,
我囡影時好似上左身咁~不停擺post

大宅

1.Noddymammy_P.5Egirl.Minnie_P.2Bboy.Noddy
6.Venus's媽咪___P..~girl.Venu ... [/quote]
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

大宅

1.Noddymammy_P.5Egirl.Minnie_P.2Bboy.Noddy
曉彤&曉陽~

大宅

原文章由 HoWangMami 於 07-7-12 13:59 發表
各位媽咪,你地好,我仔將會於今年9月入讀天天p.1,尋日剛去買校服同買書,我係一個在職媽咪,以後可能會有好多問題,希望各位多多指教:loveliness:

我都係,但我係全職湊仔,你個仔讀咩班呀?我個仔讀1c:mrgreen:

大宅

8.henryandjo___P.1C~boy.軒軒

大宅

小一媽咪,
7月11日咪派左疊<我的詩集>同<songs and nursery rhymes>嘅,係咪要呢個暑假讀識晒佢呀?中文詩集都還可,英文好難喎

大宅

原文章由 henryandjo 於 07-7-14 20:50 發表
小一媽咪,
7月11日咪派左疊同嘅,係咪要呢個暑假讀識晒佢呀?中文詩集都還可,英文好難喎

Howangmami,henryandjo,

Welcome to TinTin Family!

唔使讀,會教既,for成個學期架:loveliness:

[ 本文章最後由 martha.bb 於 07-7-14 23:42 編輯 ]
曉彤&曉陽~

首頁

尾頁

跳至