跳至

首頁

尾頁

大宅

請問男b mami, 你地bb有冇成日用手仔去攪自己"何b仔"呀?

我近排發覺小b响換片同沖涼時, 都有用手仔去攪自己"何b仔"呀, 是否正常定有人攪過佢呢?

子爵府

Re: 請問男b mami, 你地bb有冇成日用手仔去攪自己"何b仔"呀?

我都見過阿仔攪自己個"何B仔", 佢好奇姐...
Ansonbaby 寫道:

我近排發覺小b响換片同沖涼時, 都有用手仔去攪自己"何b仔"呀, 是否正常定有人攪過佢呢?

大宅

Re: 請問男b mami, 你地bb有冇成日用手仔去攪自己"何b仔"呀?

我Carlsson BB都會响換片時touch自己個"何B仔", 沖涼時仲去'mom'添, 不過我都覺得佢係好奇 , 成長過程...中總會遇到的 (成長...咁快就講成長 ) !!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

pc仔都會响除片及沖涼時touch下自己何b仔架.....

我又無諗咁多喎, 仲以為佢係著片片焗住唔舒服, 一有解放就想鬆吓咋!!

男爵府

楠仔就好小呀, 通過除左佢條片, 佢只係即刻轉身爬走, 唔想再著番條片咁, 而沖涼時佢就只顧拍水, 又無點搞何b仔呀!
不過如有都應該只係意識到有果樣野係道!!!

子爵府

換片同沖涼時都有架,有時仲"車"埋旗tim,原來咁細個bb已經可以咁!!!!!
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

kk就係換片時攪..佢仲係到..(連)..仲笑..比佢激c

不過佢地好奇. 同覺得點解有樣野..fing下fing下咁..
到佢大d教佢唔好攪, 唔好掂. 就ok架啦..唔好擔心.

大宅

anson 都有架 仲好係好大力咁mun呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

我大仔細時都係咁架, 好正常, 我就成日同佢講嗰度係用嚟尿尿嘅, 唔好搞佢, 如果唔係會痛, 會痕架, 到時要打針食藥就唔好喊喇.
到左依架就嚟5歲, 佢都冇乜點搞, 只係有時會同我講嗰度變大左, 我就叫佢深呼吸一吓, 叫佢比嗰度休息, 咁就會細返架喇.

大宅

好媽媽勳章

喂∼ 我個囡,但中意搞下面,每當沖涼同換片片實摸下,我成日都鬧佢叫佢唔好搞,佢又唔聽!!!!

別墅

畀面勳章

妳唔好咁擔心喇!我B仔都有摸下佢自己個小B ga~佢地現在處於探索期,會對自己和周圍既
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

別墅

唔駛咁擔心wor, 而家佢哋都係只不過覺得新鮮同好奇, 我澔霖都係成日換片/沖涼時, 唔係"撚雀"就係玩"小象鼻"
我會由得佢, 等佢可以加深認識自己, 到佢再大d時候都仲係咁嘅話, 先至同佢解釋&叫佢唔好掂
[size=small]Cammy

大宅

好多謝你地回應呀! 因我又唔記得大仔細個時有咁攪 !

見你地d B 都係咁, 我都定D~ 不過見佢好"專心"咁一路攪, 個樣都好搞笑

大宅

原來都有咁多bb係咁既~

大宅

Hanson 仔都係咁, 每次沖涼/換片就"撚雀" 都不知玩得幾開心, 又肉緊, 佢唔係"mum" 係扯, 通常我都會同佢講"NO", 係要黎'噓噓'架. 家長正確引導應該係冇問題ger

首頁

尾頁

跳至