自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

5分鐘前屋企出現識飛嘅大強呀~~

5分鐘前屋企出現識飛嘅大強呀,嚇死我呀....如果老公唔喺度都唔知點算好呀 :-( :-( :-( 好驚呀 :-( 如果得自己喺屋企咁點算 :-(

大宅

Re: 5分鐘前屋企出現識飛嘅大強呀~~

[size=large]我試過玩玩吓電腦突然有隻大強飛落個mon度,嗰刻嚇到我大叫,最慘半夜三更嘈醒我呀媽. :-(
我家有兩隻大烏龜

子爵府

比我见倒實嚇到半C ga!阿媽話見倒飛大强之後就會有狂風暴雨wor, 睇下今晚or聽日會唔會落大雨。

琥珀宮

Re: 5分鐘前屋企出現識飛

[size=xx-large]人都顛呀!

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

我都試過玩玩

大宅

[size=large]錯嘞,我呀媽比我嘈醒咗都比唔到反應同隻大強大戰,當時我嚇到發晒茅用空氣清新劑噴佢,之後再用火酒淋佢. :-(
[size=large]嗰隻野死嗰時已縮水.
我家有兩隻大烏龜

禁止訪問

大宅

回想自己一個人住嘅時候,有一晚突然見到大強出現,因為我太驚啦,所以攞支藍威寶狂噴"佢",終於..."大強"比藍威寶浸死咗

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

男爵府

上2個星期都有一隻呀...佢o係個廳到o係咁fly/.....我老公又唔係到...我好驚咁入房...10分鐘段我望下佢fly 左入廁所,,,又攪左好耐先close 左個廁所門ja...第2日搵左好耐唔見左lu....我最最最最驚大,中,小強

複式洋房

大強就見唔到,大飛蟻就好幾隻,老公又唔響屋企,我又要扮震定去打﹐你話c唔c? :-( :-( :-( 仲唔以話比亞囡知係飛蟻(我話係飛蛾),如果唔係實行嚇c佢﹗ :-( :-( :-(

大宅

見倒大中小強我會兜路走, 連打死佢都唔敢, 次次'放生'完佢之後又會好驚再與佢重遇, 真係好驚

試過有次o係街連個女都唔要, 自己彈開左

首頁

尾頁

跳至