興趣嗜好

跳至

首頁
12345...80

尾頁

大宅

回覆:有無網上言情小說推介呀

唐七既三生三世 十里桃花都好好睇

珍珠宮

睇小說我鐘意上卡提諾, 裡面有好多小說, 有言情有玄幻果D~

短篇我推古靈既出嫁從夫系列, 好睇~
長篇呢, 大唐御醫, 幾好睇, 不過我唔知呢本算唔算言情, 因為應該算係男主既角度寫得多D, 係穿越歷史類~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

回覆 scarerose 的帖子

唐七的三生三世是否講神仙?我看到第二世放棄了!

大宅

回覆:everydaymom 的帖子

係講神仙 不過無分第一世第二世,係倒敘咁寫架wor

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:有無網上言情小說推介呀

“三生三世十里桃花“好睇過“三生三世枕上書“!

別墅

回覆 Peliking 的帖子

唐七公子的 "三生三", 好睇? 我睇左"十里桃花"的開頭就睇唔落去...有一本穿越叫”勿忘”, 我好鐘意, 又係四爺~
一直想睇清穿最經典的"夢回大清", 但未有時間, 尤其睇完步步驚心後, 覺得要抖抖.
呢幾本書係手機app Wisbook有
另外, 係呢個app上睇緊"跨過千年來愛你"(秋夜雨寒)

男爵府

回覆 myli2104 的帖子

勿忘是happy ending 嗎?

別墅

回覆 everydaymom 的帖子

em...唔算happy ending, 但又唔係悲劇, 有淡淡的哀愁.

珍珠宮

myli2104 發表於 14-2-2 17:33

唐七公子的 "三生三", 好睇? 我睇左"十里桃花"的開頭就睇唔落去...有一本穿越叫 ...
西利! 我都想睇步步, 但係唔敢開! 怕太長我會好沉迷!

大宅

小寶貝兒 發表於 14-2-7 02:51
西利! 我都想睇步步, 但係唔敢開! 怕太長我會好沉迷!

步步不算長了,長相思仲長

複式洋房

回覆:myli2104 的帖子

三生三世我覺得普通咋

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:myli2104 的帖子

步步好睇過“夢回大清“!

YuYuMother  同意  發表於 14-9-10 02:26

伯爵府

回覆:小寶貝兒 的帖子

睇la, 步步好睇!

珍珠宮

lala229 發表於 14-2-7 21:55
睇la, 步步好睇!
好衰架你~~~ 我即去!

伯爵府

回覆:小寶貝兒 的帖子

小朋友左係睇小說好時機!

smile555    發表於 22-5-30 13:09
小寶貝兒    發表於 14-2-8 01:28

別墅

回覆:Peliking 的帖子

高登網站其實有好多高手在内,不妨去睇下啱唔啱你囗味!

男爵府

最近看了作者睡懶覺的喵兩本小說,宋家玉話及非愛勿擾。注意:非愛勿擾有很多作者,這本和顧漫的杉杉來吃很相似,個人覺得更好看。

複式洋房

回覆:everydaymom 的帖子

近來睇緊果D都覺得一般
等我睇下你介紹嘅呢2本先

講開顧漫, 佢本 "驕陽似我" 都幾好睇,但點解好似得一半咁?
係咪未完架?

伯爵府

回覆:Peliking 的帖子

未完架..有下部未出!

大宅

剛看完明曉溪的泡沫之夏都不錯,不過令我不是男女之情,而是姊弟情,男女之情也是動容

首頁
12345...80

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊