興趣嗜好

跳至

首頁
23456...80

尾頁

男爵府

回覆 AhChuMaMa 的帖子

Sorry, 書名是“這麼遠那麼近/和你一起住下去”。 我是在這個網看的:

http://91baby.mama.cn/thread-376647-1-1.html

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:everydaymom 的帖子

驕陽只是出左上部,下部未出...但上部結尾收得幾好架!

everydaymom  剛剛開次看!謝謝介紹  發表於 14-8-4 10:49

大宅

hashtag影視迷勳章

lala229 發表於 14-8-1 19:09
Hi, 我剛download左,請問手機版係咪冇得較大d字體?

其實放大字體 , 就等於我地睇相片時放大張相來睇的方法一樣 , 都係用手在熒光幕上拉開放大,如果你有ipad之類 , 即使你是用手機download , 也可以在ipa登入.

我平時都係咁 , 出街時在手機睇,回家時用ipad , 真係好鬼鐘意電子書,太方便了,又唔使帶住本厚書出街,
話睇就睇, 又不要堆到成屋書 (屋企好細無位).

呢個作者的作品好多元化 , 由清新單純情感, 靈幻愛情,甚至激烈情慾都有.
咁你download左邊本書呀 ??

我剛睇完呢本 , 呢本係新鮮上架的.

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12399490&page=1#pid183157277

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:lovecatt 的帖子

我dl左“你的一夜,我的一生“
Thx!

大宅

lala229 發表於 14-8-4 19:34
我dl左“你的一夜,我的一生“
Thx!

woooo 呢個激情 , 但又令人感慨,.我喜歡故事的佈局.
你睇完交流分享下感受啦.

伯爵府

回覆:lovecatt 的帖子

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:回覆 AhChuMaMa 的帖子Sorry, 書名是“這麼

原帖由 everydaymom 於 14-08-04 發表
回覆 AhChuMaMa 的帖子

Sorry, 書名是“這麼遠那麼近/和你一起住下去”。 我是在這個網看的:
謝謝
我再試吓先。

男爵府

引用:回覆 Peliking 的帖子24reader.com勁多啦其

原帖由 lovecatt 於 14-08-01 發表
回覆 Peliking 的帖子

24reader.com勁多啦其中我最喜歡這個作者的作品
請問24reader係未要比月費,才可尋找或dl 小說呢?

大宅

AhChuMaMa 發表於 14-8-5 09:32
請問24reader係未要比月費,才可尋找或dl 小說呢?

如果只係尋找咁緊係乜錢都唔使俾啦 , 但你download左24reader個app 先啦.

至於你想以什麼方法dl , 要睇下你是否乜書就睇, 如果係,你可以俾月費,

但我每次都係單本購買 , 因為我多數只係睇呢個作者的書 , 這個作者每年平均出兩本書, 而且只不過係廿幾蚊一本 , 食碟頭飯都貴過佢, 實在好睇又抵睇.

有時我也會睇一兩本工具書 , 所以我無參加月費,而我其他朋友乜書都睇, 所以喜歡月費.

不過單本購買同月費最大分別係單本購買是可以永久擁有呢本書, 幾時想番睇都可以,
月費就唔得.,月費完左就無.

所以要睇你自己需要.

俾條 link你, 你拉到最低,可以見到

24小時客戶服務熱線電話,

你打去問下啦 , 問番佢地公司d人會準確d,

http://www.24reader.com/search?searchKey=aeko

男爵府

引用:Quote:AhChuMaMa 發表於 14-8-5 09:32 請問

原帖由 lovecatt 於 14-08-05 發表
謝謝,好詳細。

大宅

AhChuMaMa 發表於 14-8-5 14:10
謝謝,好詳細。
u are welcome如果dl有問題就打佢地個免費24小時熱線啦 , 有專人教,容易d.

伯爵府

睇完,冇狗血..冇虐心..清清淡淡的故事! 下本睇《被遗忘的时光》!

男爵府

回覆 lala229 的帖子

我也看完驕陽似我。好看!

伯爵府

剛睇完 被遗忘的时光,我覺比之前個本好睇!
http://91baby.mama.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=409399&extra=page%3D1&page=1

男爵府

等我都看看!

我通常看完一兩本現代文, 就會看一兩本古代文, 所以, 現在看宮略, 剛開始, 不知道好不好.

男爵府

回覆 everydaymom 的帖子

宮略看完了。 很長的小說, 有耐心看的話, 也蠻好看。 有些肉, 但可以接受。

大宅

回覆:有無網上言情小說推介呀

你們好勁啊!我近2…3個月都冇時間睇,你們介紹的都仲未看完,又有排追,曾愛看了2次,,知道現實中男女主分開了,又是無奈

伯爵府

接住看了2本青衫的作品“灯火阑珊处“ 和 “荏苒年华“ 上部比下部好看!本想睇“ 如懿傳 “, 依家追埋青衫d作品先!

男爵府

引用:接住看了2本青衫的作品“灯火阑珊处“ 和

原帖由 lala229 於 14-08-15 發表
接住看了2本青衫的作品“灯火阑珊处“ 和 “荏苒年华“ 上部比下部好看!本想睇“ 如懿傳 “, 依家追埋青 ...
妳們看書速度十分快。
我睇緊《帝王業》,好長篇。
我都要隔住一本古代,一本現代來看,否則會把故事混淆。

everydaymom  帝王業好看嗎?  發表於 14-8-19 02:32

男爵府

看完, 不錯!謝謝。

首頁
23456...80

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊