興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

各位書友, 見到吱吱推薦關就的小說, 呢本《心機男女》幾好睇.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

各位書友, 剛剛發現一套非常好睇的古言, 禾晏山的《蘭香緣》.

雖是宅鬥劇情, 但每一章都精彩. 好耐未試過追小說不願瞓覺.

大宅

又返黎睇下各書友的推薦

呢陣追緊 明月璫 連載中 的 <<六宮粉>>, 連載到121章 (4X萬字暫時), 講渣男作女, 璫媽啲文每日都好多評. 每日睇評論區笑到我肚痛, 有興趣可以睇睇

象牙宮

2024年龍年勳章

kichinto 發表於 21-4-6 17:37
又返黎睇下各書友的推薦

呢陣追緊 明月璫 連載中 的 , 連載到121章 (4X萬字暫時), 講渣男作女, ...

連載小說我未追過, 係邊度有得睇?

大宅

Sumyeema1 發表於 21-4-9 20:31
連載小說我未追過, 係邊度有得睇?

晉江,我下載app 睇(好似在官網有apk),熱門小說好多評論,大家一齊估劇情同發表感受,好有共鳴。我通常大約連載一半先開始追,可以睇評看看值不值追

象牙宮

2024年龍年勳章

Sumyeema1 發表於 21-4-6 12:34
各位書友, 剛剛發現一套非常好睇的古言, 禾晏山的《蘭香緣》.

雖是宅鬥劇情, 但每一章都精彩. 好耐未試過 ...

剛剛睇完《蘭香緣》, 非常好睇.

作者文筆好, 故事起伏跌蕩, 除了言情, 也講人生道德觀.

看到最後, 原來係前世的因, 種出後世的果.

象牙宮

2024年龍年勳章

kichinto 發表於 21-4-10 09:12
晉江,我下載app 睇(好似在官網有apk),熱門小說好多評論,大家一齊估劇情同發表感受,好有共鳴。我通常大 ...

download 唔到呀.

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 21-4-6 12:34

雖是宅鬥劇情, 但每一章都精彩. 好耐未試過 ...

書友,你推薦的書,真是我杯茶,蘭香緣很好看,請繼續分享啊

大宅

Sumyeema1 發表於 21-4-10 16:32
download 唔到呀.

晉江都有網頁版
http://www.jjwxc.net/onebook.php?novelid=5286489

男爵府

回覆 kichinto 的帖子

我试過用晉江看書, 但看到某些Chatper, 要付钱才可以看. 是否這様?

大宅

everydaymom 發表於 21-4-12 06:24

我试過用晉江看書, 但看到某些Chatper, 要付钱才可以看. 是否這様?

係呀,可以去淘寶買

男爵府

回覆 Sumyeema1 的帖子

看了! 好睇!谢谢!

男爵府

可惜我住在外國, 不懂用淘寶啊!

大宅

everydaymom 發表於 21-4-13 12:21

可惜我住在外國, 不懂用淘寶啊!

我最早試過用 paypal, 不過充值時間耐啲

象牙宮

2024年龍年勳章

Isaacymom 發表於 21-4-11 16:38
書友,你推薦的書,真是我杯茶,蘭香緣很好看,請繼續分享啊

好開心呀, 書友, 大家都喜歡的睇小說, 你有咩推介?

如果你覺得《蘭香緣》好睇, 我剛剛完成一本平山客的《外室》, 可以話係簡短版的蘭香緣, 幾好睇.

男爵府

Thanks. 我多用思兔看。

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 21-4-13 20:20
好開心呀, 書友, 大家都喜歡的睇小說, 你有咩推介?

如果你覺得《蘭香緣》好睇, 我剛剛完成一本平山客的 ...
外室已看了,但不及蘭香緣的完整性....人生的覺悟在乎經歷,這書真的很耐看,我六天裡看了兩次,正

象牙宮

2024年龍年勳章

Isaacymom 發表於 21-4-14 16:34
外室已看了,但不及蘭香緣的完整性....人生的覺悟在乎經歷,這書真的很耐看,我六天裡看了兩次,正
...

jm 你好犀利, 蘭香緣可以6日內睇兩次, 呢本小說都算中長篇.

連續睇兩套古言, 古代女子地位低微, 男人都係渣...現代獨立女性如果穿越去古代, 真係生不如死呀.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

各位書友, 剛剛見到笑佳人有新書.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

各位書友, 如果你喜歡玖月曦的《你比北京美麗》, 我啱啱睇完一本相似度極高的書, 聞笙的《誘我深入》.

《誘》也是投資人與創業者的故事, 但無論事業描述&愛情線, 《北京》高幾班.

韓廷仍是我心目中言情小說男主角之最.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊