嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問:pampers買3送1優惠卡可否...

pampers買3送1優惠卡要三包超級珍寶裝barcode+片數+熊仔印花才可換一包輕鬆穿.

但如果我用一set[size=large]好動寶寶中碼超級珍寶裝barcode+片數+熊仔印花+一set[size=large]好動寶寶大碼超級珍寶裝barcode+片數+熊仔印花+[size=large]輕鬆穿加大碼超級珍寶裝barcode+片數,可以嗎???

還是一定要三set好動寶寶or三set輕鬆穿超級珍寶裝barcode+片數才可換,那不同size又可以嗎???

大宅

Re: 請問:pampers買3送1優惠卡可否...

現在唔知(因我收唔到這張coupon)之前的可以,之前我3set都唔同size都換到~
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

佢淨係話珍寶裝同超級珍寶裝唔可以混合,無話唔同 size 唔可以,所以我諗應該無問題!

大宅

唔好意思..請問你可唔可以教我..點樣喺簽名處放相呀..你整得又清又大..好靚呀....
carolyktong 寫道:
佢淨係話珍寶裝同超級珍寶裝唔可以混合,無話唔同 size 唔可以,所以我諗應該無問題!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

jezzyuen,

如果要放幾張相,你首先要自己係powerpoint 或 photoshop 將D相 (and size) 排列好,然後save as jpeg file。再將個file 放上網 (可用尼個 software),然後copy 條 link 放係簽名檔度,你試吓吖!

大宅

真係唔該哂你....我試下啦

複式洋房

咁好動寶寶+輕鬆穿又可以嗎??

複式洋房

大宅

係可以混合的, 只要全部係超級珍寶裝3set 或, 珍寶裝5set
就換得架啦
不過好似超級珍寶裝3set -- 只可以係藥房換
珍寶裝5set -- 可以係超市或藥房換

軒軒 寫道:
咁好動寶寶+輕鬆穿又可以嗎??

大宅

what is the different from 超級珍寶裝 & 珍寶裝?????

首頁

尾頁

跳至