在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 姊姊妹妹, 過黎啦 Part 39

suki, 你好嗎 :-P

珍珠宮

有d事解決唔到, 唯有接受
唔好比自己太大壓力
有咩野兩公婆打開心扉說清楚
SukiYau 寫道:
都返左d,不過就成日訓唔著,一係就訓得唔淋或者係半晚醒咁羅

[quote]
ChingChing730 寫道:
suki,早呀!

呢排心情好返 d 未呢?
[/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

phibow,早呀!

suki,放鬆 d 啦,唔開心嘅野盡量唔好去諗,如果真係放唔低的話,如果可以,咪同我地傾下 law,雖然我地真係幫唔到你 d 咩,不過可能講左出黎,個人舒服左,咁夜晚訓覺會訓得好 d 呢!

侯爵府

好媽媽勳章

係囉~ phibow講得arm!
凡事向好o個方面諗, 唔好諗埋一邊呀
聽日黎唔黎十呀? 黎啦~ 我同您一齊係kt出發
phibow 寫道:
唔好比自己太大壓力

侯爵府

好媽媽勳章

係呀~ 同人分享happy可變double, 同人分擔sadness可減半呀
我成日因為99好嬲好嬲好嬲 係度鬧完就 喇~
phibow,早呀!

suki,放鬆 d 啦,唔開心嘅野盡量唔好去諗,如果真係放唔低的話,如果可以,咪同我地傾下 law,雖然我地真係幫唔到你 d 咩,不過可能講左出黎,個人舒服左,咁夜晚訓覺會訓得好 d 呢!

珍珠宮

叉燒媽咪 寫道:
係呀~ 同人分享happy可變double, 同人分擔sadness可減半呀

係 lu, suki 黎唔黎呀?出下黎 relax 下啦!

不過,話時話,聽日係唔係 confirm 架? ?-(

珍珠宮

[quote]
叉燒媽咪 寫道:

係 lu, suki 黎唔黎呀?出下黎 relax 下啦!

不過,話時話,聽日係唔係 confirm 架? ?-( [/quote]

發起人冇再出現wor

子爵府

有時單方面未必解決到問題!有人願意去聽,都要有人願意去講發生咩事先得!你地明白嗎?就好似有仲隔膜咁,我已經盡晒力,不過真係好攰

phibow 寫道:
唔好比自己太大壓力
[quote]
SukiYau 寫道:
都返左d,不過就成日訓唔著,一係就訓得唔淋或者係半晚醒咁羅

[quote]
suki,早呀!

呢排心情好返 d 未呢?
[/quote][/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

morning ar
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

phibow 寫道:
發起人冇再出現wor

係 lu,咁即係點呢呵? ?-(

珍珠宮

好媽媽勳章

e道既speed真係驚人
去1去第2個topic都59 5 mins
又有1個new post啦

子爵府

叉媽, ching,

我諗我都唔黎多,想抖一下,而且又想追電視,你地十得開心d la

珍珠宮

小女子向夫人請安!

珍珠宮

嘻,夫人,都係有你出現先咁熱鬧ze!

珍珠宮

蕭夫人信箱 寫道:
e道既speed真係驚人
去1去第2個topic都59 5 mins
又有1個new post啦

慢左啦, 已經

侯爵府

好媽媽勳章

最近有乜電視追呀? 最鮑魚呀?
我追既"春天後母心"已經大結局lu :mrgreen:
SukiYau 寫道:
叉媽, ching,
我諗我都唔黎多,想抖一下,而且又想追電視,你地十得開心d la

珍珠宮

好媽媽勳章

eeeeeeeee 咪咁衰啦

小女子向夫人請安!

珍珠宮

好媽媽勳章

5係喎, 頭先我都未出現
齋睇你地d post

her her聲呀

嘻,夫人,都係有你出現先咁熱鬧ze!

子爵府

係呀!冇得成日食都睇下d鮑魚羅

[quote]
叉燒媽咪 寫道:
最近有乜電視追呀? 最鮑魚呀?
我追既"春天後母心"已經大結局lu :mrgreen: [quote]

侯爵府

好媽媽勳章

蕭夫人信箱

新相喎~ 你小b都有唔少hair呀

首頁

尾頁

跳至