自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

del

lojo11    發表於 13-12-27 19:30
Janet@Lun    發表於 13-12-25 15:26
kawai120  Poor  發表於 13-12-25 14:18
chungsfamily    發表於 13-12-25 13:54

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:HELP ME迪士尼美語世界Sales。不得了

朋友覺得無用,送左佢個set 比我啦

男爵府

引用:朋友覺得無用,送左佢個set+比我啦

原帖由 LedTV 於 13-12-25 發表
朋友覺得無用,送左佢個set 比我啦
我朋友話套野就咁聽都無用,真係要上埋playground先有用,我想個女學好英文,但唔想白白比完6萬又再比錢出黎上堂,真心覺得佢好煩,我講極唔洗,佢都搵唔同電話不停打黎sd信息黎,超級煩 想投訴佢囉

kawai120  $$$$$  發表於 13-12-25 14:19
wcpcelia  6萬  發表於 13-12-25 08:39

子爵府

引用:(好長篇大輪)我申請咗佢體驗裝,無耐我收

原帖由 Hiulam.C 於 13-12-25 發表

(好長篇大輪)
我真係唔建議任何人買呢套野. 真係貴到din. 六萬?! 學語言唔係咁學架! 學一種語言係要不停讀寫聽講. 就咁play就學得識d 學校早就倒閉晒啦! 有幾萬同小朋友去近近地旅行擴闊眼界仲有益.

99dogdog  Agree  發表於 13-12-28 00:51
lojo11    發表於 13-12-27 19:31
sasasasa  講得好!Well said  發表於 13-12-25 17:56

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

我見到佢地擺檔,直情望都唔夠膽望,怕咗呢地人。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Hiulam.C+於+13-12-25+發表本

原帖由 大眼的Dog 於 13-12-25 發表
我真係唔建議任何人買呢套野. 真係貴到din. 六萬?! 學語言唔係咁學架! 學一種語言係要不停讀寫聽講. 就 ...
我都有咁同sales講,因為我c6都係咁講,但佢仲不停打黎叫我買又話上黎屋企講解 好恐怖,佢煩足我幾個月,我已經話唔需要嫁啦,我依家淨係想辦法佢唔好再打黎sale我

子爵府

引用:Quote:原帖由+大眼的Dog+於+13-12-25+發表

我都有咁同sales講,因為我c6都係咁講,但佢仲不停打黎叫我買又話上黎屋企講解 好恐怖,佢煩足我 ...
你同佢講岩岩屋企發生d 事, 冇錢冇心情冇時間買呢d 野叫佢留電話, 搞好屋企野仲有興趣就call 佢.

再唔係同佢講你移民去美國批左. 小朋友會係個邊學英文唔會用呢套野叫著佢慳d

伯爵府

6萬?
以前個年代冇依家嘢,咪一樣有人英文叻叻聲,其實學英文最緊要學好拼音 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

你話你已經有果套野啦,
人地覺得冇用唔要比左你~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

之前係書展...我叫佢地宣傳果條巷做"猛鬼街" 千萬唔好望唔好偷望..有人叫你扮聽唔到就岩架啦..
佢地D SALES真係好恐怖!!

講真..6萬...傻先買..

我用呢筆錢去比我仔去學佢喜歡既興趣班好過..
英文..佢睇DISNEY CHANNEL都可以學到英文!!
去到DISNEY..同公主傾得好開心...哈..XD

男爵府

回覆 Hiulam.C 的帖子

一聽電話係佢就cut,block得一個block一個,通訊錄無嘅電話或者無來電顯示嘅得閒先聽唔得閒就唔聽,當佢係cold call咁處理。

心情好時就同佢玩嘢,扮想搵人問意見,同佢傾啲你嘅煩惱,扮關心問佢工作嘅嘢,又話你都想入行,有咩方法之類······浪費佢時間,如果佢唔答或者態度差就

狂串佢,心情唔好就狂爆粗鬧佢。好多呢啲人都比我啲問題問到煩到想撞牆

abcabc181818    發表於 13-12-28 14:54
lojo11    發表於 13-12-27 19:32
neko138  GOOD IDEA~  發表於 13-12-27 17:50
Zebrafish    發表於 13-12-27 17:42
dasy    發表於 13-12-26 22:47
jamieshih1210  好正呀  發表於 13-12-25 18:13
Janet@Lun    發表於 13-12-25 15:24

子爵府

引用:回覆+Hiulam.C+的帖子一聽電話係佢就cut,b

原帖由 立夏 於 13-12-25 發表
回覆 Hiulam.C 的帖子

一聽電話係佢就cut,block得一個block一個,通訊錄無嘅電話或者無來電顯示嘅得閒先 ...
你...好狠..

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

你有權用小熊ga wor, block 佢啦

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

同佢講話再打黎,會去警署/消費者委員會 備案得無?

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:(好長篇大輪)我申請咗佢體驗裝,無耐我收

(好長篇大輪)
最討厭佢地用d字眼係。。。我唔買俾小朋友,就好似係我害左個小朋友咁
講到我極衰。。。。最後,我話佢知套野太貴,我俾唔起錢,連分期都俾唔到,之後就冇再打o黎喇
我係ftm,買左就真係笨喇,睇碟就識晒d野o既話,咁。。。個個小朋友都唔使返學,日日淨睇佢套野就得啦:pppp:痴線
其實最差最差係佢地o既銷售方法,死纏爛打,超煩

禁止訪問

公爵府

俾着我實 “蝦餃佢個义燒包”

洗同呢啲人客氣~ 好聲好氣同你講左話唔需要仲係咁不斷用其他電話號碼打嚟滋擾人,其實佢咁做,唔通真係有媽咪會因為佢咁強勢推銷而買?佢都short ,最頂唔順佢果句:呀媽咪…… (俾實串返佢:啊小姐…… :pppp:

dasy    發表於 13-12-26 22:48
Janet@Lun    發表於 13-12-25 15:25

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至