跳至

首頁

尾頁

洋房

BB 1日飲幾多水 ?

hi

想問下bb依家應該飲幾多水 ? 我亞b 飲成10oz, 好似好多 ?

我終於得閒擺亞b張想上黎, 佢個樣好老積架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: BB 1日飲幾多水 ?

咁好,飲到咁多水。

男爵府

Me 2 我個B都係唔肯飲水,但係如果我煮蘋果雪梨水或粟米红蘿蔔水,佢可以飲到150ml左右

洋房

以前我亞b都唔飲水, 唔知點解佢最近好鍾意, 1日飲4次, 裝幾多都差唔多飲曬. 依家咪有d擔心唔知會唔會多得濟

複式洋房

我係餐與餐之間比2安水佢飲,多數飲得晒,每日total8安.
[img][/img]

大宅

孖b都唔鍾意飲水ge..一日加埋飲到1oz

大宅

me too唔鍾意飲水ge
葡萄糖水先至飲1-2oz
amps2b 寫道:

子爵府

栗子頭每日都飲唔到1啖水呀,因為佢從來都唔飲架﹗ 你地有1oz對我黎講已經好多架啦﹗

amps2b 寫道:

子爵府

婷婷都唔肯飲,佢唔肯用奶樽,我前幾日比佢用學習杯佢飲咗1安,開心死我,執到金都無咁開心 :mrgreen:
未經本人許可, 不得轉載

子爵府

奶樽同學習杯我都試過比栗子飲,開頭個未見過個學習杯咪肯比我放入佢個口到囉,點知一飲到係水吐番哂出黎,件衫濕哂,重整個好似飲24味個衰樣比我睇﹗

大宅

我個B都唔鍾意飲水呀, 要用匙羹或者針筒餵, 一日加埋都唔知飲唔飲到1oz ... :-(:-(

禁止訪問

環保接龍勳章

大宅

我好鍾意飲湯同飲水
每日都會飲8~10 安水
不過係分開飲
最愛飲魚湯

複式洋房

係咪你個栗子頭未開始食固體食物呀?當佢開始飲少D奶同食固體食物,加上天氣熱,佢會自然飲多D水,唔駛擔心,俾心機試多幾次啦!我個囡都係咁ga。
水怪 寫道:
栗子頭每日都飲唔到1啖水呀,因為佢從來都唔飲架﹗ 你地有1oz對我黎講已經好多架啦﹗

[quote]
amps2b 寫道:
[/quote] :-P

首頁

尾頁

跳至