夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆:fukuoka_saga 的帖子

我係男人都唔想同你做!係死又鬧唔係又鬧,少少野就發神經。人地做愛係愈做愈愛,但同你做就愈做愈比人鬧,點會出到呀?你當你c6係生仔機器咩?定你地相處之道係女強男弱?改下自己既脾氣啦〜如果唔係,佢搵果個你就唔好後悔。BTW,係咪你既技術真係令佢唔舒服,但佢怕同你講?兩公婆好好溝通一下,唔好下下鬧,只會令佢怕左你,乜都唔講。

大宅

其實你介唔介意講下點解你會痛呢做一半唔做真係好奇怪

男爵府

回覆:我同C6應該點好...(18+)

你同你c6點相處點做詳情我唔清楚啦,但我唔覺享受,你好似為生仔已做咁,你話自己做做下痛,但有無同c6講點解會痛or佢點配會先令你享受d,愛愛都係相方要多溝通大家先享受到樂趣,睇片雖然有唔少誇張,但又真係學到唔少野。

大宅

射到頭髮可以嬲一日!樓主氣量真系差咗D!有咩咁好嬲?希望樓主改脾氣

男爵府

有時佢話攰/無mood咪下次先囉,咁都無辦法架,唔係你排卵就要做架...你當佢打種咩...

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:剩係睇你短短幾行字就知你乜都責怪佢,一份

原帖由 Chid 於 13-12-26 發表
剩係睇你短短幾行字就知你乜都責怪佢,一份質問佢做乜,一係嬲佢哩樣嗰樣。我都覺得大壓力,何況佢?攪得唔 ...
Agree

瑪瑙宮

重有係, 點解您痛之後佢會响您隔離自己打架, 您無幫佢手手/口口? 痛您就收工? 唔怪得佢唔會主動要.

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:做個靚太 的帖子

似係佢有心事

別墅

回覆:Nancy20090615 的帖子

唔用口口/手手都唔奇,我老婆都從未試過。

男爵府

我係E度呻,當然係語氣重.
但真實並不是.
我亦唔係次次都話佢.
但當一次係咁,兩次係咁,三次係咁就真係會嬲嬲地.
我又讚過,又好聲好氣傾過.

至於CHECK到排先開工,因為佢話想要BB.
但平日佢唔係同我一齊住,所以只得星期六日/佢放假先開到工.
所以我會直接話佢知.
如果我唔講,其實佢可以幾個月都唔做.

我有時做做下痛,應該係唔太濕,上次佢射頭髮(已經4,5年前),我冇幫佢手/口,係因為個時諗住大家自己搞自己就算.
但之後如果我做做下唔得,我會同佢講用手,但佢有時都話唔使.
至於口,我講過好多次,但佢唔肯.....
咁我可以點.

而且上床永遠係一個POST,女上男下,佢係唔MOVE.
從唔肯第2個POST....我都好冇癮.
男上女下佢搞幾下就話攰,
女上男下我都會攰.

有時我真係好懷疑其實佢係咪要去睇醫生.

elyseluk  我老公同你老公一樣,你老公都好些,射得出。我老公能硬,卻從未試過攪到射,even DIY,我老公AV和DIY都唔睇和做。現在我地都係想生小朋友,所以好煩。   發表於 14-1-12 09:40

男爵府

waiman0614 發表於 13-12-27 00:16
比我感覺係....你只係為生而做
做做下都會痛..? 唔濕?睇黎樓主都冇咩FEEL...
講真,我有時真係自己食自己仲好FEEL.

男爵府

IPodnano 發表於 13-12-27 00:23
我係男人都唔想同你做!係死又鬧唔係又鬧,少少野就發神經。人地做愛係愈做愈愛,但同你做就愈做愈比人鬧, ...
我同佢一齊咁多年從未嘈過,只係床事上話過2,3次.我自問脾氣係好好,其他朋友都話我太就佢.
並唔係咩女強男弱

男爵府

keigo1609 發表於 13-12-27 05:59
唔用口口/手手都唔奇,我老婆都從未試過。
我係主動要求,但佢唔肯.

男爵府

Nancy20090615 發表於 13-12-27 01:13
重有係, 點解您痛之後佢會响您隔離自己打架, 您無幫佢手手/口口? 痛您就收工? 唔怪得佢唔會主動要. ...
沒有,只係射頭髮個次,其他我都有用手,但佢話我用手有時整痛佢.用口又唔比.

子爵府

因為你好容易嬲,搞到佢唔滿意都唔敢出聲
惡性循環

公爵府

會唔會你起不知不覺中俾左D壓力佢?
講真,做愛應該係—種享受,但我有D覺得樓主似為生仔而做咁…會唔會因為你唔投入,所以你老公都投入唔到…
至於你話佢做做下會停,係咪因為事前用手時被你整痛左,而佢又扮無事繼續做,做做下頂唔順可以先停?
樓主平時對你老公惡嗎?令佢好怕俾你話?

瑪瑙宮

係, 親子關係都一樣, 大人成日嬲發脾氣講說話難聽面色唔好睇, 細路就會收埋收埋, 溝通都費事.

Makeupforever 發表於 13-12-27 08:17
惡性循環

公爵府

引用:我係E度呻,當然係語氣重.但真實並不是.我亦

原帖由 fukuoka_saga 於 13-12-27 發表
我係E度呻,當然係語氣重.
但真實並不是.
我亦唔係次次都話佢.
其實post唔—定要set死—post,
可以—路做,—路轉post也可以…
我建議樓主暫時不要做住,等大家抖—排,ready好再試下做!
首先大家都要起最放鬆既時候先做,事前樓主可以試下做多小小準備功夫,例如可以買套sexy小小既內衣或睡衣;學下點用陰力幫佢手手;事前可以先黎個鴛鴦浴…等等
希望可以幫到你同你c6啦~兩公婆如果長時間性生活唔協調真係會好影響感情架!

男爵府

似乎佢真係唔係幾enjoy 性愛喎.....
仲有就係搞搞下會痛, 會唔會係唔夠濕, 前奏不足呀?

男爵府

Makeupforever 發表於 13-12-27 08:17
惡性循環

可能係.
但我唔知點先可以令佢出聲,
我都唔想佢唔出聲,
下下都TUM佢,但都唔得.
TUM10次可能先有一次講,其他都係話唔想.

首頁
12345...9

尾頁

跳至