潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 【請幫忙】請問邊到有得買『大人靚水鞋』呢?

Hi Keheul,

Pls check yr email & pm, thx!

等待驗證會員

各位媽咪,
已入錢者,已經下了單.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

keheul 寫道:
各位媽咪,
已入錢者,已經下了單.
你收到我的嗎?
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

等待驗證會員

bebu123,

Received payment and ordered.

BeBu123
SIZE:41
MODEL: FG-006
TOTAL:45+37 = 82

你要預算前後連運輸要10天時間(不計星期日).

等待驗證會員

請大家對一對鞋款, 由於我個HOTMAIL勁亂碼, 好多時都看不見!

1ST LOT ORDER

MRS CHAN
SIZE 36 MX-048 1 PAIR
SIZE 36 MX-D023 1 PAIR

BEBU123
SIZE 41 FG-006 1 PAIR

MAGGY C
SIZE 37 P-005 1 PAIR

WOODMOM
SIZE 38 MX-D018 1 PAIR

CC CHEUNG
SIZE 38 G-054 1 PAIR

WONG SF
SIZE 35 MX-042 1 PAIR

MAGGIE LUI
SIZE 37 FG-015S 1 PAIR

JACKIE CHENG
SIZE 36 P-005 1 PAIR

PAYMENT RECEIVED AND ORDERED!
I WILL LET U KNOW THE DELVIERY SCHEDULE WHEN THEY COMPLETED WORKS.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

辛苦晒!!!!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

仲可以訂嗎??

等待驗證會員

可以

伯爵府

我想問係咪著開35号鞋就即係訂35号碼?
thanks!

等待驗證會員

MRS CHAN

BEBU123

MAGGY C

WOODMOM

CC CHEUNG

WONG SF
SIZE 35 MX-042 1 PAIR

MAGGIE LUI
SIZE 37 FG-015S 1 PAIR

JACKIE CHENG
SIZE 36 P-005 1 PAIR

PLS EMAIL TO [email protected] FOR ANY QUESTIONS.

伯爵府

Hi! keheul

我想訂呢對!
麻煩你可否幫我問腳長22cm即係order幾號?
謝謝!

伯爵府

keheul,

我唔識整條link
其實我係想要Joycorn女雨靴P-005全胶鞋
thanks!

大宅

hihi keheul~
我想問下仲可唔可以訂呀?我想訂呢對呀(FG-015S)~

大宅

keheul :

唔好意思, 我訂錯左呎碼俾你,
你可唔可以打個電話俾我.
我已經 send e-mail to u, pls check!!!
Very Urgent!!!!!!

大宅

我都想訂喎[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1203.gif[/img]

大宅

keheul,
Thanks for your help!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Dear Keheul,

現在還可訂嗎, 我想要
FG-006 size 39

因為我吾識整條link, 請問啡色滾橙色邊那對長水靴是甚麼型號, 我找不到, 另, 請問怎樣付錢及多少天才可收到呢, 謝謝.
我本身著開38或39, 我聽人講水靴要買大一些, 是否呢, 39可以嗎, thanks

民房

Dear keheul,

而家仲有冇得定水鞋呢 ?? 謝謝

大宅

please check pm.

size:36

等待驗證會員

明天會發第一批貨約10雙鞋, 收到再通知大家

MRS CHAN

BEBU123

MAGGY C

WOODMOM

CC CHEUNG