嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 11個月大既BB女感染了食肉菌..

一筒妹妹~~EE又黎同你加油, 你又叻又乖, 天都錫哂你~~加油

男爵府

唉.....依傢d記者真係好無操守,一尾掛住點樣可以賣多d紙,點樣可以出位,你點都要先聯絡一筒的家人,要得到人家同意,呢一樣野唔該學吓人地台灣啦!!!

一筒唔好埋d衰人,你要飲多d奶奶,早日康復,努力.加油!!!

複式洋房

乖女一筒

你要努力 加油

大宅

一桐叻女B
今日係端午節!雖然妳係医院!
但我的感覺是!一起睇龍舟!一起吃五月糭(但妳唔食得住!因 為妳仲細! 出年啦! )端午節快樂!
送上:
[size=xx-large]無限快樂及加油

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

唉...依家都唔知一筒點 有無一筒消息呀 :-( :-( :-(
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

別墅

一筒豬,
19/6 - 晴天

你今日怎樣呀?? 飲咗幾多奶奶呀. 乖唔乖呢?? 一定乖啦. 其實BK 所有ee 都想知你近況. 但我哋更加唔想比d壞人有機可(成). ee 希望你一日好過一日, 每日都飲多d奶奶長多d肉. 明天見.

大宅

一桐,
端午節ee學緊包糭仔俾你,學識咗下年可以同你一齊分享

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

民房

一桐:端午節快樂呀))))))))

妳嘅進展好好∼妳係最叻女∼繼續努力呀∼
總有一天各位關心妳嘅ee會抱起妳親親到妳的^0^"}

別墅

一筒妹妹
加油 ! 加油 ! 加油 ! 加油 !
GOD bless you !!!!

複式洋房

一筒妹妹
EE不停為你打氣~~ 加油啊, 叻妹妹~~

別墅

一筒加油,努力 端午節快樂呀

複式洋房

乖乖一筒

努力 加油 努力 加油

複式洋房

一筒,又新一天啦!你會唔會飲多左奶奶呢?我諗一定進展得好好,你要比心機呀!加油!加油!加油!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一筒,早晨喇!

我都補祝你端午節快樂呀,因我響屋企係冇時間上黎同你打氣架,希望你唔好嬲 ee wor (嘻,不過你咁乖,一定唔會)!

我知你一定好乖,飲奶飲得好好,d 肉肉亦長得好快架,因你又叻又乖麻!一筒,你要加油呀!

樂樂豬媽媽、sakeling、一筒家人,你地都要加油呀!

洋房

繼續努力, 加油, 快d出院

大宅

一筒,

加油!!! 飲多d奶奶,長多d肉,好快好架la!

男爵府

一桐

ee 又嚟同妳打氣啦,加油呀 一桐,這幾天有沒有吃多d奶奶呀,要吃多d奶奶,快d長多d肉,ee知道一桐會好乖好叻的.
ee 好希望妳生日的時候巳康復回家,可以和家人、朋友一起慶祝一歲生日
加油呀 一桐

洋房

一筒,妳要加油呀,ee會為妳打氣架

別墅

一筒豬,
20/6 - 非常晴
一筒先祝你端午節快樂, 我知你好叻女...又同你打氣啦..加油..努力...加油...努力,....明天再見.

首頁

尾頁

跳至