家事百科

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問有隻粉紅色的拖把, 而家出左細SIZE, 是不是有其他顏色?

有無人知粉紅色拖把出左細size, 好似好輕便, 可以用來清潔窗口及天花....., 問題係我一向是用來抹地, 好好用, 想買多支細size, 而bk媽咪話係粉紅色個隻是最好的(日本城買), 但今日見到街頭promote係紫色細size($40), 個sale話係加強版, 以前係粉紅色而家係紫色, 唔知係咪真, 但見佢示範都ok! 之前見日本城都有細size粉紅色買($35), 究竟有無人用緊, 邊隻色先係正貨? thanks!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Re: 想問有隻粉紅色的拖把, 而家出左細SIZE, 是不是有其他顏色?

兩隻都係正貨,但之前o既結論係紫色好用過粉紅色,係有媽咪用過兩隻之後講返出黎o既•
我原本係用開紫色,但係我粗暴對待之下個地拖棍已經斷左,所以去日本城買左粉紅色個支 (我係要支棍,會用返紫色舊海棉),望落去粉紅色o既海棉密度無紫色咁高,估計 promoter 所講o既野係無錯,當真兩舊海棉係有分別•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

Re: 想問有隻粉紅色的拖把, 而家出左細SIZE, 是不是有其他顏色?

唔該晒! thanks!

伯爵府

請問呢隻拖把係咩牌子呀
我現家用緊scott既地拖, 覺得麻麻地, 拖完都仲有好多垃圾
miriam 寫道:
兩隻都係正貨,但之前o既結論係紫色好用過粉紅色,係有媽咪用過兩隻之後講返出黎o既•
我原本係用開紫色,但係我粗暴對待之下個地拖棍已經斷左,所以去日本城買左粉紅色個支 (我係要支棍,會用返紫色舊海棉),望落去粉紅色o既海棉密度無紫色咁高,估計 promoter 所講o既野係無錯,當真兩舊海棉係有分別•

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

呢隻係 "roLogic"•
吉之島賣o既係紫色,$13x 一套 (promote 時會送多 set 海棉)•
日本城賣o既係粉紅色,$7x 一套•

scott 同微力達已經畀我打左入冷宮,當真拖把棍斷左我都情願辛苦 d 同返 prologic 個支黎拖地,真係乾淨好多•

呢條 link 係我地之前討論後o既評語黎•
吉之島P字頭(粉紅色)地拖

evalopk 寫道:
請問呢隻拖把係咩牌子呀
我現家用緊scott既地拖, 覺得麻麻地, 拖完都仲有好多垃圾 [quote]
miriam 寫道:
[/quote]
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

想問下係點既樣架

伯爵府

除左吉x島同日本城之外, 仲有冇其他地方有得買

別墅

我都見過街頭promoter sell,但我無聽詳細。
你要睇清楚牌子是否"prologi?"
因我驚街頭 sell 嘢無保證,賣假貨.

原文章由 Hehemum 於 07-6-16 17:05 發表
有無人知粉紅色拖把出左細size, 好似好輕便, 可以用來清潔窗口及天花....., 問題係我一向是用來抹地, 好好用, 想買多支細size, 而bk媽咪話係粉紅色個隻是最好的(日本城買), 但今日見到街頭promote係紫色細size($40), ...
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

別墅

百佳都有。粉紅色的,你去睇下,其它地方我就唔知.
但請認明牌子"prologi?"

原文章由 Little_cy 於 07-9-14 21:56 發表
除左吉x島同日本城之外, 仲有冇其他地方有得買
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

伯爵府

真係咁好?-( 咁sogo 會吾會有呀

首頁

尾頁

跳至