美容扮靚

跳至

首頁
12345...33

尾頁

洋房

有冇人食過Reductil 諾美婷減肥藥

我食左一年多,斷下食下咁
都減到二十幾磅
但近排好似停滯不前咁 :cry:

別墅

Re: 有冇人食過Reductil 諾美婷減肥藥

我食左兩個星期, 瘦左3磅, 條腰減左1吋, 我覺得呢隻藥真係好好, 除左口乾d之外, 就完全冇副作用, 我之前試過個d好大路o係watson's可以買到個d, 好唔掂, 又減唔到仲要痾到我死死下, 呢隻功效都算快, 又唔係貴, 我仲想減多9磅呀, 所以會繼續食

子爵府

我曾經試過兩盒,
但都無乜效.....
我估呢隻箹對我起吾到作用掛!

洋房

yokieric寫道:
我食左兩個星期, 瘦左3磅, 條腰減左1吋, 我覺得呢隻藥真係好好, 除左口乾d之外, 就完全冇副作用, 我之前試過個d好大路o係watson's可以買到個d, 好唔掂, 又減唔到仲要痾到我死死下, 呢隻功效都算快, 又唔係貴, 我仲想減多9磅呀, 所以會繼續食

yokieric

我都覺得好有效,但耐左就停頓左 :cry:
may be 我會試下 15 mg

洋房

bbccqq 寫道:
我曾經試過兩盒,
但都無乜效.....
我估呢隻箹對我起吾到作用掛!

bbccqq

我初時食好快見效,由其係條腰

別墅

請問呢隻藥是否一定要醫生紙先買到

洋房

[quote]
ClaudeeMa 寫道:
請問呢隻藥是否一定要醫生紙先買到

別墅

Mami_mi,

咁可否告知邊道買到呢? 

洋房

Mami_mi,

咁可否告知邊道買到呢? 

我在九龍官塘區,你住邊

別墅

旺角�紅磡區,thank you!

別墅

我聽人講如果食10mg食到冇效, 就要轉15mg, 我都覺得條腰修得快好多, 對腳都係, 但個胸就居然冇細到, 好似邊到肥佢先減邊到咁, 好正 :mrgreen:

洋房

旺角�紅磡區,thank you!

send pm 俾你

洋房

yokieric 寫道:
我聽人講如果食10mg食到冇效, 就要轉15mg, 我都覺得條腰修得快好多, 對腳都係, 但個胸就居然冇細到, 好似邊到肥佢先減邊到咁, 好正 :mrgreen:

咁我試下轉 15mg ...
你有冇聽講過依隻藥可以食幾耐呀?

男爵府

Mami_mi
I want to buy too. Please pm to me.
Thanks

大宅

Mami_mi,

我都想買,可以send pm 比我嗎? thanks! (10mg 同15mg 分別大約幾$呢?)

我想問下去買時駛唔駛同佢講之前買過架?!因為有D會唔賣架!

thanks~~thanks~~

民房

Mami_mi,

Could you pm the details to me? I want to buy ar. Thanks !

大宅

Mami_mi :
香港區無e生紙有無得賣o架,如果香港無,請告知官塘邊道有!
同埋幾錢呀?THANKS! :wink:

別墅

我都想知呀,可以pm埋比我嗎??
我仲想問下食左呢隻藥會唔會令人暴躁d架??
同埋啱啱開始食係咪由10mg開始先呢??
thanks~~

男爵府

我食左兩日,冇咩特別
係因為空肚食藥頂唔順,有d作嘔
所以聽日開始我會試下夜晚先食

珍珠宮

醒目開學勳章

venusma...夜晚食會唔會無效ga? 你食 10 mg 定 15 mg ? 如果係 15 mg, 不如你食番 10 mg 先, 個胃負擔無咁重.

venus...啱啱開始食可以食 10mg 先, 至直 10mg 無效你先食 15mg. 如果你一開始就食 15mg, 就返唔到轉頭食 10mg ga la.

首頁
12345...33

尾頁

跳至