跳至

首頁

尾頁

禁止發言

5月bb vs. 母乳媽媽

男爵府

2011至尊種植勳章

Re: 5月bb vs. 母乳媽媽

我嚟報到

大宅

Hi, 我都o係到.

男爵府

2011至尊種植勳章

Hello Jimsalad,

你個bb係boy or girl? 幾多號出世?

大宅

我個b係女仔, 14號出世, 早你bb小小. :-P

複式洋房

Continue here

Monkichi,
Of course, I remember you & your lovely son la

HappyHelena,
謙謙B大頭照very cute. May I know the info of the studio? Is it expensive?

swan_lau,
Me too!! 好想同bb一齊去旅行.
My husband said Macau has the 'highest chance' to be the first travel place of my son.

禁止發言

禁止發言

別墅

HappyHelena 寫道:
你地d bb出牙仔有冇咬你地呀?? 我呀仔有時好衰咁咬我, 咁我好大聲話佢同埋吾比佢食一陣, 佢就會好d吾咬囉....
不過, 佢咬果陣真係好痛架..... :evil:

有架! 仲好大力tim... 講好多次都係一樣咬呀!
:cry: :cry:

別墅

Jimsalad,

haha! my bb is also a girl ar...
seems that not too many girls born in may poa...
can u upload your daughter's photo here?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

男爵府

2011至尊種植勳章

happyhelena,
我個囝其實算好乖, 平時都無乜咬我, 但係尋晚佢好衰呀!!
我泵緊奶, 見泵到無奶出, 佢又差唔多時候肚餓, 咁咪抱佢埋身餵law. 點知佢好奸咁望住我奸笑, 然後一啖咬落我nipple, 之後仲好快咁咬住向後扯. 好彩佢唔係用隻牙咬, 而係用牙肉, 如果唔係我實痛死. 之後我捉住佢黎"鵝", 但係佢就擰轉面, 當無事發生 :evil:

各位,
不如我地集中o係一笪地方傾啦, 唔駛"兩頭tun"嘛, 你地贊唔贊成? 想o係lee度傾, 定係bf forum o個度? 我兩邊都無所謂.

大宅

swan_lau

I want to but I don't know how. I tried to do it yesterday but failed. As I'm using company's computer, I can't use much time for it. Can you teach me, please.

swan_lau 寫道:
Jimsalad,

can u upload your daughter's photo here?[/quote]

男爵府

2011至尊種植勳章

Jimsalad,
如果你係想整大頭相, 你要
1) 先用software縮細張相, (150x150 or smaller)
2) 去 "觀看帳號" --> "上傳我的大頭照"
3) "選擇檔案" press "瀏覽", choose your file from your PC
4) press "確定送出"
完成

如果你想o係簽名度加相, 就要
1) upload你張相上internet (總之要有一條url可以比人access到)
2) 去 "觀看帳號" --> "編輯個人資料"
3) 在 "簽名" press "IMG"
4) 將你幅相的url paste 去 "輸入圖檔網址"
5) 剔 "允許加入簽名" checkbox
6) press "儲存變更"
完成

別墅

我只憧整大頭相ga...
thanks monkichi ar....
let me 遲的o係簽名度加相先...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

禁止發言

男爵府

2011至尊種植勳章

HappyHelena 寫道:
monkichi, 呀仔咬完我又係奸笑...我打佢個咀仔佢仲笑得開心添呀 不過, 我話完佢之後又真係冇咬囉, bb係識聽架!

helena,
明高仔都係呀, 我用手指輕輕打佢咀仔佢仲笑得開心d tim呀, 真係比佢激死.
我都覺得bb係識聽, 我以前話過佢唔准咬媽媽, 咁佢又真係唔咬, 所以佢尋晚係"玩野", 因為佢唔肚餓.

大宅

monkichi,

先多謝指教, 但我是'鄉下人', 好耐無進修, 新科技唔多曉, 數碼相機都係老公換新款先比部舊o既我用, 我只識影, d相都是老公email比我至有, 可以教埋我點縮細張相嗎? thanks

你地d bb真係好古惑, 好好笑 :lol:

男爵府

2011至尊種植勳章

Jimsalad,
通常買dc/dv, 都會有editing 的 software送. 如果你買o個部dc有software送, 你可以睇下個software, 應該有縮細張相的function. 如果無software, 可以參考[size=medium]HERE

大宅

得左喇, 唔該晒, 依張相係妹妹6個月時影o既

男爵府

2011至尊種植勳章

Jimsalad,
你囡囡好似都幾多肉喎:mrgreen: :mrgreen:
佢托住隻腳, 個post好得意.

首頁

尾頁

跳至