心聲留言

跳至

首頁
12345...12

尾頁

複式洋房

雙魚座既你, 入黎傾下呀?

hi, 有冇人係雙魚座 ga??
:oops: ~bobo101~ :cry:

侯爵府

Re: 雙魚座既你, 入黎傾下呀?

hi 我都係雙魚座架

男爵府

直明月耀安
極星輝照長

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hello!
我和我先生都是雙魚座, 是同月同日出世。

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

別墅

:mrgreen:

侯爵府

Charitymami 寫道:
Hello!
我和我先生都是雙魚座, 是同月同日出世。

哇!好正呀~你地又會o甘o岩識到既 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

雙魚座既你地, 就快生日啦喎

別墅

我係呀

洋房

我都係呀
你地幾號呀 ???
我80年3月13日......唔知我地會唔會同年月日呢 ??? :mrgreen:
http://www.babyhome.com.tw/bb/23113

子爵府

me too

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報到!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

wing_so,

當初識佢時係唔知架, 有一日佢詐詐帝帝問我幾時生日, 可能想送生日禮物給我啦, 我就話俾佢聽係3月19日, 佢話又會咁啱嘅, 佢又係3月19曰。

有一次我們去見醫生, 拿身份証給姑娘登記, 姑娘一看就十分愕然, 佢話佢又係3月19日, 我先生跟她開玩笑話唔信, 佢即刻從手袋裡抽出身份証給我們証明。

茫茫人海中都有機會相遇, 你說緣份奇妙不奇妙?

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

我係3月1日架(我阿媽都係)!
直明月耀安
極星輝照長

複式洋房

Re: 雙魚座J你, 入黎傾下呀?

我都係

複式洋房

HI charitymami, 真係好 q wor, 人海中都可以遇到, 仲結婚 tim, 真係羨慕死人 la!!
我同我 bf 都係 2 月出世, 我地生日都係差 2 日, 不過我覺得我地有 d 心靈相通, 大家有時唔出聲, 都好似知道對方想咩, 唔知係好事定唔好事呢?
係啦, 其他雙魚座既朋友, 你地 bf or 老公又係咩星座呀?你地信唔信星座夾唔夾?
:oops: ~bobo101~ :cry:

珍珠宮

醒目開學勳章

我都係雙魚座架
79年3月10日 你地好

等待驗證會員

ME TOO :mrgreen: 20 FEB 71

[size=large]HAPPY BRITHDAY TO ALL!!

[size=medium]mymyso

伯爵府

好媽媽勳章

MYMYSO 寫道:
ME TOO :mrgreen: 20 FEB 71

我都係呀.......個日期, 年份就唔同喇!

大宅

Re: 雙魚座J你, 入黎傾下呀?

我都係 AH!
Happy birthday to all!

伯爵府

畀面勳章

我都係雙魚座...

首頁
12345...12

尾頁

跳至