跳至

首頁
12345...69

尾頁

大宅

~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 10)

[size=medium]Sorry 各位, 遲左開新 part, 你地繼續啦

[size=large]快些啦, 第 10 間分店開啦

[size=medium]西區左鄰右里出世o既小朋友資料如下

January
hayleymama - Hayley/希希 (女), 11/1/2001
曲曲 - 朗澄 (男), 16/1/2003

February

Jolly - 悠悠 (女), 4/2/2004
marblema - 2/5仔2/5女, 2002
chungmother - 忠忠 (仔), 17/2/2001
烏龍媽媽 - kelvin (仔), 25/2/1993

March

bb女 - 恩恩 (女), 14/3/2001
ccmeow - 禮禮 (仔), 21/3/2000
chingchingmom - chingching(仔), 24/3/2001
HinMa - hinhin (仔), 27/3/2000

April
Cindy - 澍森 (男),10/4/2003

May
^O^ - Myron (仔), 27/05/2005
Grumpy - Nic (女), 31/5/2002

June
Mingming626 - Ivan (仔), 26/6/1998
gloriayh_lee - Abbie 皚庭 (女), 26/6/1996

July
manmanb - 太郎 /小汶 (女), 15/7/2003
TszHin媽咪 - Hugo (仔), 18/7/2000
kittylock - 家霖 (仔), 28/7/2001

August
Teresa - Gavin (仔), 6/8/1999
monkeema - Justin (仔),11/8/2004
HinMa - 綽綽 (女), 18/8/2001
gloriayh_lee - Brandon 宇騫 (仔), 21/8/2000
曲曲 - 昕晴 (女), 30/8/2004

September
Candy - 可頤 (女), 12/9/2002
小樺媽咪 - 藝樺 (女), 29/9/2003

October
Wahmother--華華(仔) 13/10/2002
Micky - 紀賢 (仔) 19/10/2002
CY-mother - 俊希 (仔) 19/10/2002
lui_BB - 銘澤 (仔) 27/10/2004
^O^ - Michele (女), 28/10/2002

November
ppl - Cara Shek (女) 8/11/2000
烏龍媽媽 - Alison (女) 21/11/2000

December
bb女 - 祺祺 (仔),03/12/2002
isee- 鈞浩 (囝) 16/12/2001
Rita - Matthew (仔) 22/12/2000
chingchingmom - yungyung (女) 27/12/2004

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

[size=large]之前的 topic

西區左鄰右里 - part 9click here

西區左鄰右里 - part 8click here

西區左鄰右里 - part 7 click here

西區左鄰右里 - part 6click here

西區左鄰右里 - part 5click here

西區左鄰右里 - part 4click here

西區左鄰右里 - part 3 click here

珍珠宮

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 10)

大宅

Re: ~~~ 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 10)

[size=x-large]新來的街坊,

[size=x-large]如果你地要加小朋友的資料在這個 topic, 請通知我, 我怕我這個老人家唔記得左.

Tszhinma,

見係咁快來到新公司, 比個 GM 你做啦.

珍珠宮

畀面勳章

好野.... 我第一個黎報到!

珍珠宮

唔係我咩

Teresa 寫道:
好野.... 我第一個黎報到!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I'm No. 3!

hayleyma

珍珠宮

畀面勳章

TszHinMa,

衰左tim :tongue:

別墅

All mothers,

我來報到啦!

Wahmother

大宅

好媽媽勳章

[size=x-large]Good morning

珍珠宮

畀面勳章

HI!

原來開學真係好多野攪架. 禽日gavin放學, 睇番書包, 有n份通告要簽, 又要寫cheque (1st day 已經比老師"寫手冊"話"欠交支票; 用個"欠"字真係感覺唔好, 仲要用紅筆寫, 係我"欠交", 唔係gavin ). 跟住仲要教gavin執書包, 因為佢個timetable全英文, 用short form寫科目.

學校派左一盒colour pencil, 又要逐支貼lable+ 刨好. 呢, 一陣仲要送lunch比佢, 又擔心唔知有冇野漏....

其實 Gavin d濕星野都唔算煩, 最煩係我老豆唔生性食藥, 又要返去又嚇又氹又迫. 放左幾日假, 人都癲

大宅

teresa,

終於開

大宅

黎報到先

marblema,
有心有心, 我久不久都有一次咳成個月都唔好, 次次睇中醫最多7日都攪掂, 今次真係咳到我痴肺, 今日食川貝枇杷膏又試下, 唔得既都要再睇中醫, 麻煩你俾定個中醫資料我呀, 我聽日放假可以睇嘛..

teresa,
小一開學原來有咁多野要處理, 真係唔講得小喎, gavin仔第一日返學, 返黎有咩comment呀?

珍珠宮

畀面勳章

Willin,

Gavin話鐘意返學. 佢話好想快d三年班, 因為....... 三年班就可以去tuck shop買野食, 正一為食貓!

問佢上堂既野, 講極都只係提我星期一比 PE衫佢!

大宅

好媽媽勳章

chingchingmom, marblema,
lailai N1開學我又冇影相又冇拍DV :-(

teresa,
連筆都要貼label真係辛苦你啦~ 不過到左Sunday就可以去disney鬆一鬆 你拎左飛未? 定係去到先拎飛呀? 上星期去左香港站拎飛因有d飛要分比人, 小童飛有貼紙送, 所以去counter拎飛有小小著數

gavin識左幾多個新同學呢? 編左坐乜野位呀?

珍珠宮

畀面勳章

ccmeow,

乜可以預先拎ticket? 邊度呀? 我今日得閒可以出去拎ticket呀....話比我知啦.

大宅

好媽媽勳章

烏龍媽媽,
今朝睇星島教育版講英皇研究轉直資, 雖然話十畫都未有一撇, 不過你仔仔剛剛上中一都可能會有影嚮! 仔仔做左中學生有冇唔同呢?

大宅

好媽媽勳章

Teresa,

係地鐵香港站 (香港站東涌

別墅

遲到喇, 遲到喇. 但點都要Say 聲 HI

大宅

willin,

pls check pm.

我以前氣管都係很不濟, 一年大鑊

大宅

ccmeow,

又轉直資? 我諗香港就快冇

首頁
12345...69

尾頁

跳至