自由講場

跳至

首頁
12345...33

尾頁

別墅

大家認為哪套韓劇最好睇?(續貼)

大家好,

因為原來嘅topic係各位嘅積極參與下已經post到60頁

但考慮到post過多可能帶來的痲煩,我開設咗呢嗰續貼。以後大家都可以係呢度繼續討論鍾意嘅韓劇。

但若想揾返舊貼可以click下邊個圖,我亦將佢設咗落我嘅個人簽名度,希望可以方便各位。

如有帶來不便,敬請原諒!

男爵府

好媽媽勳章

Re: 大家認為哪套韓劇最好睇?(續貼)

小詹到 ( 舉手 )

茶姑娘,

唔該晒
送個kiss比你

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

茶姑娘 小詹 & all,
我又o黎報到先 ,好高興識到你o地呀! 以前睇完d韓劇之後,好想搵人講o下劇情,但又無知音人喎!現在.....哈哈哈有你o地o麻!

小詹,
多謝你先,我試o下先睇o下得唔得!

大宅

好多都好睇,尤其是靚仔靚女做就好了.
我暫時最喜歡是天國的階梯
因為可喊到飛起.

王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

大宅

有朋友highly recommend 悲傷戀曲,請問有冇人睇過.佢話權權好得,但係我 權權一套都末睇過喎.

朋友話千萬不要睇 '外出',悶到

大宅

wewangwang,
悲傷戀歌我睇左啦, 權權真係做得好好, 但係我唔係咁鍾意呢套, 集集都好慘咁﹗ :-( :-( :-(

我煲左羅曼史啦, 好好睇呀, 唔覺唔覺咁就一晚睇左4-5集。

大宅

KX,

唔知點解,見到戲名有'悲傷'二個字,就唔想睇

羅曼史都唔錯,係男配角樣衰D 和後半part 少少拖,記得係珍海租旅館男主角在房中講那段對白很感人 :-( :-(

睇韓劇會令人中毒,思覺失調和精神不振,所以以家我好少睇,剩係 耐唔 耐睇D口啤好和经典劇來睇

大宅

wewangwang,

我因為鍾意權權先睇悲傷戀歌咋, 但係睇果時都有少少後悔, 睇到唔開心既, down down地。

羅曼史last係幾拖架, 不過我覺得都ok, 每次佢地回憶番之前d片段我就覺得好sweet架﹗三年後珍海果幕睇到我好心up, 真係想搵個編劇黎打呀﹗

你講得岩, 睇韓劇真係會令人中毒,思覺失調和精神不振, 我而家都係睇d人地話好好睇果d咋, 唔想晒時間呀, 愛在哈佛我睇左一半就放左係度啦, 得閒先睇少少咁囉, 頭段就好好睇, 番到韓國開始好悶啦﹗

別墅

小詹,

真係俾妳冧死,搞到我丫

羅曼史聽人講過都唔錯,但可惜因為播咗太耐,好多DL嘅link都斷晒,有嘅又load得好慢)))))) 咗一輪起身都係DL得個二十幾%,

大宅

小詹,

我囡囡今年k3, 明年先小一咋, 不過我同老公都緊張大師, 所以搵學校頭都痛埋

韓劇真係睇到另人思覺失調係真的, 至從睇完三順, 自己都成日有d幻得幻失咁

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

茶姑娘 小詹 & Aries媽咪,
屋塔上的小貓,你o地有無睇過呀!個男主角都幾“無賴”o架!又係個女主角屋其住又攞人$$$$喎! ?-(

男爵府

好媽媽勳章

廉媽,

我買左,不過未睇啊 :lol:

呢排真係冇咩劇好睇,宜家期代緊10月尾阿rain套新劇"這該死的愛",希望好睇啦 :wink:

男爵府

Hi各位:
呢排好似無乜新劇,

大宅

琴日租

別墅

廉媽 寫道:
茶姑娘 小詹 & Aries媽咪,
屋塔上的小貓,你o地有無睇過呀!個男主角都幾“無賴”o架!又係個女主角屋其住又攞人$$$$喎! ?-(

廉媽,
屋塔上的小貓係係FH之前播嘅,因為係同一個編劇之手,所以D人話同FH有類似 ?-( ?-( ,我劇就無睇過,不過睇過佢本原著,都幾無聊下,所以套劇我無睇咯。但係本書係講兩個人同居生活嘅,而且係女仔要獨立先,去男仔度住wo,乜係男仔霸人間屋咩?唔通我又記亂咗?? ?-(

娃娃菜,
我有睇新聞啊,乜唔係捉bt音樂D咩?唔∼∼∼講真啊,E+D所謂嘅歌,就算送晒成隻CD俾我都未必聽,所以係網度DL試聽下就算咯。如果以後唔準BT歌仔,咪睇勁歌算咯。
一直好奇怪,點解tvb唔學下韓劇,每套戲都整返隻原聲大碟,咁樣套戲又有靚歌聽,又可以幫助下唱片業,又娛樂到我呢D咁嘅人,一舉N得,正啊!!

carmen33,
明白妳嘅痛苦,送段笑片俾妳啊,舊就舊D,唔知有無睇過?係2002年kbs大賞度"冬戀"嘅搞笑版,好好笑,當係幫妳暫時舒下壓,嗱,記住要笑返wo∼∼∼

click here

大宅

茶姑娘
睇唔到

別墅

carmen33 寫道:
茶姑娘
睇唔到

喔∼∼∼睇唔到?我睇到啊,我check咗幾次ok先post出嚟。唔緊要,我成條link post上嚟。妳試下得唔得?如果online唔得可以DL咗先再睇都得。
如果仲唔得,我再唸下其他方法。妳咁嘅樣搞到我都down埋一份。 :-( :-(

http://peoplewinsonata.com/media/others_scene_02/kbs2002_revival_interview.asf

大宅

茶姑娘
睇到啦,笑到肚痛,其實我對俊哥麻麻

男爵府

好媽媽勳章

茶姑娘,

我睇唔到呀!!兩條link都睇唔到,快d攪攪佢啦,如果唔係我就

別墅

小詹,

好奇怪,我一開始都係打唔開,但過咗一陣,refresh下,又打得開wo

建議refresh幾次試下。有時係網絡嘅問題(妳知呢排BK啦-_-''')

仲唔得?唔怕,我0岩0岩醒起以前申請咗個mofile帳號,現已將個file upload上去啦。

非會員直接進入http://pickup.mofile.com/6576532689944314
係最下面個度有個"嘗試免登陸下載文件",click個"免登陸下載"就ok。文件有33M,大概8分鍾左右。文件名為kbs2002_revival_interview.asf

當然啦,如果妳有mofile帳號都可以先登入再輸入提取碼提取,提取號碼:6576532689944314

首頁
12345...33

尾頁

跳至