嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

有洗pet pet試用装派呀!

昨日到旺角嬰兒店時,佢哋原來有幫bb換片時洗pet pet和唔駛過水冲涼試用装派呀!
洗pet pet嗰支幾好用過真係好爽好滑,唔駛再查爽身粉。

大宅

Re: 有洗pet pet試用装派呀!

咩黎架???
邊間??
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

民房

really? can u give me info? where is it? any tel. no. for enquiry? thanks!

大宅

Re: 有洗pet pet試用

邊到丫﹖

洋房

佢哋話如bb疴咗臭臭換片時用來幫bb洗pet pet,唔駛噏住pet pet,自己都有即場試過用來洗吓隻手,緊係要試吓先喇,試過又真係好爽同好滑,好香爽身粉味,有著數緊係要通知大家喇,大家可以打電話去問吓2394-4268

大宅

咩牌子, 會唔會係mustela

洋房

佢哋話係美國貨,牌子係No Rinse。

男爵府

依隻??

洋房

係呀!妳有用過?

別墅

小新媽媽
是否真的好用??
價錢如何?貴唔貴??
那裡買比較方便?

Thanks!

男爵府

pikyan 寫道:
係呀!妳有用過?
無啊. 我上網search到咋.

http://www.norinse.com/

打去問左啦. 佢地話遲d係永安/西田有得賣, 8安 $82 有8折.

洋房

昨晚已用過佢哋送嘅幫宝宝沖凉嗰支,唔駛再過水又真係方便D,要讚的又真係幾滑,今朝同宝宝冲涼都仲覺得係好爽同好香爽身粉味,哈哈!我會再上去攞多次。

大宅

pikyan 寫道:
昨晚已用過佢哋送嘅幫宝宝沖凉嗰支,唔駛再過水又真係方便D,要讚的又真係幾滑,今朝同宝宝冲涼都仲覺得係好爽同好香爽身粉味,哈哈!我會再上去攞多次。

佢會送幾多給你??
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

洋房

講過地址呢聽聽呀,等大家都可以去到攞呀...thx

洋房

佢哋喺旺角胡社生行20/F,04室。
上次佢哋都係送咗1set咋!佢哋話派晒就冇得派,剛才我打個電話去問,佢哋話仲派緊,所以今日再上去攞多次,哈哈!

洋房

我昨日都去攞咗,用過真係幾得意,唔駛過水,真係好爽好滑。

多謝妳報料!
Thank's Pikyan

洋房

唔駛客氣,有好嘢一齊分享嘛.

洋房

今朝同老爺,奶奶飲完茶又再次到旺角嬰兒用品公司八一八,本身想睇吓仲有冇bb洗pet pet試用装派,好彩仲有,完來佢哋今次仲派埋洗頭水,又係唔駛過水架,佢哋話好方便D剛剛生完bb的媽媽使用,一知道就即刻報料,各位就生bb的媽媽快D去攞喇。TeI:2394-4268

男爵府

where is 胡社生行?? 近邊頭??

洋房

佢哋喺旺角滙豐總行側,樓下有間Watson's & Manning's的。

首頁

尾頁

跳至