嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BB現已21多個月大的媽媽入來傾下 [part 5 - from shirleylee : 5個月......]

報到先la!

子爵府

BB現已21多個月大的媽媽入來傾下 [continue title - from shirleylee : 5個月......]

各位,
真係好開心可以同大家開心渡過一個小小party.
真係多謝女人!!
我都好開心, 我抽到一個比我溫暖的發熱毛毛公仔袋. 好special. 至於個囡都好好, 抽到份教育的小玩意! obi好興奮, 返到屋企都唔ZZZ, 不過係6:00食了有史以來一大碗爛飯仔. 我好開心, 因為我用了洋蔥炒牛肉, 再把洋蔥牛肉攪碎放係差不多收水的飯面, 真係好香!大家不妨試一試!
我老公映了party的情況, 大家去分享及download, 每張相都夠晒晒大到8R. 我send email 比個album url 比大家download!

子爵府

Re: BB現已20多個月大的媽媽入來傾下 [old title - from shirleylee : 5個月......]

christine,
唔該你同nkkcal比我地的vcd.謝謝!

longbma, shirley,
真係唔好意思, obi成日蝦 bo bo 同朗朗, 攪到佢地係party都cry. 我真係教導無方, 請你地見諒!

男爵府

Re: BB現已20多個月大的媽媽入來傾下 [old title - from shirleylee : 5個月......]

Dear all,
琴日我自己都玩得好開心, 好似成個場最嘈係我地, bi li ba la, 睇見d bb爭野玩好好笑, 又好得意! 真係睇住佢地個個長大, 不斷進步同轉變.....個感覺好奇妙 :mrgreen:

李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Dear all,
琴日響Ruby Tuesday, 我老公拍低左Video, 今日我同老公睇返, 勁好笑, 一遍大混亂, 好嘈好嘈! 影低晒佢地點玩, 爭玩具, 又喊, 又笑.........睇返都開心呀!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

子爵府

女人, carmen, longbma, kyy
我已經改好d相, upload係我的album, 我已經sent 了個album url 比你地, 你地可以自己選邊d相download.

others,
pls send yr email to me, I will inform u my album url upon receive your email address.

男爵府

好媽媽勳章

hello各位,

sorry, 我而家先見到此topic , 可否加入???

kylie於2004年3月19日在瑪嘉烈出世

本人joan 同carmen一樣1月2日生日

子爵府

joan121,
nice to meet U!

男爵府

hi
你地好,我囡囡都快19個月大
加入你地傾下計可以嗎?

大宅

各位,
25/12果日真係好開心呀 !!
真係多謝女人!! 下次咁大gathering可能係佢地2歲
軒軒一入mtr已經sleep啦, 到返屋企先wake up , 佢玩得好happy, 同埋果日佢都突破食左好多野, 全靠見到cryus食, 軒軒先學咋

No worry be happy

大宅

venusma , joan121

hi hi

大宅

tp
唔該晒, 等我有時間去download d 相先

all
我地都影左d相, 不過唔係好多, 呢幾日我較busy, 過2日等我得閒我把相send俾你地呀 :wink: :wink:

男爵府

kyy,
果日玩完, Cyrus B都無訓過, 去到我個friend屋企繼續玩, 直到夜晚返到屋企成十點半至訓!
估唔到原來bb互相應響既力量咁犀利, 亦都無想過軒軒對奶以外既食物真係完全無興趣, 因為街既野食好美味!
kyy 寫道:
各位,
25/12果日真係好開心呀 !!
真係多謝女人!! 下次咁大gathering可能係佢地2歲
軒軒一入mtr已經sleep啦, 到返屋企先wake up , 佢玩得好happy, 同埋果日佢都突破食左好多野, 全靠見到cryus食, 軒軒先學咋

男爵府

Venusma, Joan121,

Welcome.......得閒多d入黎交流下OY

男爵府

小心女人,kyy:
希望下次可以join你地既party啦~

男爵府

好媽媽勳章

venusma 寫道:
小心女人,kyy:
希望下次可以join你地既party啦~

me too......!!

男爵府

Dear all,
今日我無出街, 響屋企得閒, 去左另外一邊d topic "想生bb"果邊睇, 好感觸..... :cry: 果邊好多媽媽想生bb, 但work左好耐都無, 有d又試過小產1,2次, 聽到佢地果種焦急, 好心酸! 加上琴晚睇埋tvb果套"勝在有心人", 真係....:-(
我相信好多野都係上天既安排, 我地既bb同我地有緣, 至做到我地bb! 雖然我無宗教信仰, 但我都要多謝.....! 其實我地好幸福, 我地要好好珍惜. 有機會要多d幫吓人!

男爵府

女人:

多謝你攪christmas party, 熹熹

男爵府

小心女人:

我有睇呀, 個bb好精靈, 點知會...... :-( :-( :-(

男爵府

Venusma, Joan121

Hi Hi...

首頁

尾頁

跳至