自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

整圖迷,入黎喇喂!

Welcome!

請在此download software!

Ulead Gif Animator 5主程式

Ulead GIF Animator中文化

Ulead GIF Animator 5破解檔

Photoshop 7.0主程式

Photoshop7.0中文化

Photoshop7.0破解檔

青楓的photoshop教學

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 整圖迷,入黎喇喂!

報到! 我係咪好快呢?

伯爵府

我都報左到先..

好啦,我要去開餐la

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

臨走都搵番個位先.
報到!![img align=left]http://www.qq432.com/cool/col/D4184EA2184BC6813FB425651EA7068F.GIF[/img]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我又想整呀. 你地d閃圖好靚呀.

伯爵府

好媽媽勳章

DoReMi媽媽,妳幅圖好靚呀!
點整架?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

FA8866 寫道:
臨走都搵番個位先.
報到!![img align=left]http://www.qq432.com/cool/col/D4184EA2184BC6813FB425651EA7068F.GIF[/img]

喂!你好似話收工好耐囉喎?

別墅

之後到我!!
[img][/img]

男爵府

好媽媽勳章

hihi,我都入黎88先

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

w.c.chong 寫道:
DoReMi媽媽,妳幅圖好靚呀!
點整架?

我係用Ulead GIF Animator嚟做, 首先要揾定啲圖做配搭, 自己構思點擺啲花, 然後再加字上去, 如果想做閃令令效果, 就要請教haileymama, 因為我都係跟佢學o既! 我哩度有個花花o既網址click here, 你可以試下構思你心目中o既圖.

侯爵府

我又入嚟八吓先

水晶宮

其實仲有Photoshop同Photo Impact,都可以整好多花款既靚圖。

大家不妨去我個網頁度 ,我有d教學放左上去。研究下!
http://hk.geocities.com/ameho8187/index.html

水晶宮

hola 寫道:
我又入嚟八吓先

唔知點解我成日攪亂你同OKLA

水晶宮

呢個台灣網都有好多圖架!
HERE

侯爵府

haileymama:
其實真係要多謝你,我正正式式學識整圖,係係你個網站度學識架,閃底同字體都係係你樹到DL添呀

侯爵府

唔會架,我係小楷---hola 佢係大楷---OKLA
haileymama 寫道:

唔知點解我成日攪亂你同OKLA

象牙宮

我哩度都有個賀年句o既網click here(按左邊index), 可加入自己構思o既圖內, 睇下啱唔啱駛!

象牙宮

其實仲有Photoshop同Photo Impact,都可以整好多花款既靚圖。
大家不妨去我個網頁度 ,我有d教學放左上去。研究下!
http://hk.geocities.com/ameho8187/index.html

Photoshop同Photo Impact我未識玩, 真係要好好哋學先得!

水晶宮

DoReMi媽媽 寫道:
我哩度都有個賀年句o既網click here(按左邊index), 可加入自己構思o既圖內, 睇下啱唔啱駛!

呢個網好正啊!你真勁,搵到呢d網,等我放埋入我個website度先。

象牙宮

呢個網好正啊!你真勁,搵到呢d網,等我放埋入我個website度先。

你個台灣網都好勁 , 啲圖多到我眼花花

首頁
12345...23

尾頁

跳至