自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

煲劇討論區-續帖1(請到續帖二)

三個月內便回覆超過2000帖.... 多謝大家支持"煲劇", 更要努力"煲劇", 但如因"煲劇"而令老公有怨言, 本人恕不負責呵...

近期有關劇集討論的帖子:
煲劇討論區 (原帖)
金三珣幾好睇
巴黎戀人集中討論
大家認為哪套韓劇最好睇?(續貼)
王子變青蛙
王子變青蛙 續帖一
王子變青蛙 續帖二
一公升眼淚下載

大家經常都問北角仙樂的地址, 我就post在這裡, 不要再問啦....

仙樂影音 (tel: 81090322, 25056325)
北角英皇道301號地下(對面係HK BANK)

永恒娛樂
北角英皇道45x號地下 (近新光戲院)

本帖內容指引: .
P.30 - 豪杰春香的gif
p.35 - MISA Flash
P.39/40 - 豪杰春香OST & 插曲
P.45 - 宮1.5特輯 及截圖
P.46 - 豪杰春香MV
p.47 - 宮 MV (STAY - 你...我是傻瓜)
p.52 - MISA MV
p.58 - 宮的新聞和gif
p.59 - 深情密碼 第一集
P.60 - 由宮的律王子演的反轉劇 / 金晶銀的profile
P.63 - 宮 - 未收錄在ost的插曲和配樂 + MV
P.67 - 宮 的WALLPAPER
P.70 - 最后的舞OST
P.73 - 宮到macau的視頻
P.74/76 宮wallpaper
P.140 - 鄭元暢@tvb東張西望 060621
P.141 - 甜蜜間諜 精華篇

300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

子爵府

Re: 煲劇討論區-續帖1

lsyc 寫道:
三個月內便回覆超過2000帖.... 多謝大家支持"煲劇", 更要努力"煲劇", 但如因"煲劇"而令老公有怨言, 本人恕不負責呵...

惦!估唔倒咁勁,咁多人煲劇

大宅

Isyc:

你果然係 professional 呀!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:-|

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

chiuchiu63 寫道:

Isyc:

可惜我做人老婆唔夠pro, 甚至想"離職"....

公爵府

魚生
打c egg喎! 吾記得, 妳吾好嚇我! 應該係最尾兩集.

魚生 寫道:
幾時打c egg呀?我唔記得呀!

公爵府

lsyc
吾好咁傻, 社長咁既質素既男人好難搵嫁!

lsyc 寫道:
[quote]chiuchiu63 寫道:

Isyc:

可惜我做人老婆唔夠pro, 甚至想"離職".... [/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

lsyc 寫道:

近期有關劇集討論的帖子:
煲劇討論區 (原帖)
金三珣幾好睇
巴黎戀人集中討論
大家認為哪套韓劇最好睇?(續貼)
王子變青蛙

大家經常都問北角仙樂的地址, 我就post在這裡, 不要再問啦....

仙樂影音 (tel: 81090322, 25056325)
北角英皇道301號地下(對面係HK BANK)

本帖內容指引:

侯爵府

蝦佬~~蝦佬~~

咁快過2000,勁呀

BBChu 寫道:
魚生
打c egg喎! 吾記得, 妳吾好嚇我! 應該係最尾兩集.

[quote]
魚生 寫道:
幾時打c egg呀?我唔記得呀!

勁咀完第2晚又想咀時妃官咪打c egg既

公爵府

latte
我買個套"宮"就無問題!

latte 寫道:
我想問近期有沒有人去仙樂買碟, 我想知 "宮" 的質素 ok ma? 另愛情魔髮師出碟未? thk

大宅

lsyc 寫道:

Isyc:
可惜我做人老婆唔夠pro, 甚至想"離職".... [/quote]

順便幫我打埋辭職信呀,唔該晒!

公爵府

尋晚愛情合約睇到第5集, 真係好慢, 都吾明點解成日都影小風沖涼, 另外佢果幾個friends點解咁聽小風話呢? 木頭同小風只是朋友嗎?

大宅

BBChu 寫道:
尋晚愛情合約睇到第5集, 真係好慢, 都吾明點解成日都影小風沖涼, 另外佢果幾個friends點解咁聽小風話呢? 木頭同小風只是朋友嗎?

小風唔知木頭就係亞水嚟。

伯爵府

好媽媽勳章

Hello, 我依家煲緊套舊戲 - 海豚灣戀人....都幾好睇 !
睇睇又鍾意澤亞 tim, 不過覺得張韶涵唔係好襯澤亞....

男爵府

好媽媽勳章

chiuchiu63 寫道:
[quote]BBChu 寫道:

小風唔知木頭就係亞水嚟。[/quote]阿水的身份只是小風的网友.... 他們對話似是面對面, 但其實表示他們身處一個网絡世界..

沖涼? 不會好多掛? ... 我會解釋成小風其實是好介意自己身體的缺憾, 雖然她口口聲聲說不要去做整形.. 亦是表現小風真實的一面...
小風的作風就像一個男生, 加上她也是劍道社的社長, 所以處於一個領導者的位置...

公爵府

chiuchiu63, lsyc
吾該晒!

lsyc 寫道:
[quote]BBChu 寫道:

小風唔知木頭就係亞水嚟。[/quote]阿水的身份只是小風的网友.... 他們對話似是面對面, 但其實表示他們身處一個网絡世界..

沖涼? 不會好多掛? ... 我會解釋成小風其實是好介意自己身體的缺憾, 雖然她口口聲聲說不要去做整形.. 亦是表現小風真實的一面...
小風的作風就像一個男生, 加上她也是劍道社的社長, 所以處於一個領導者的位置...

[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

大家好呀
開新帖~~

大宅

BBChu 寫道:

小風沖涼=反應出曾被燒傷過唔開心的經歷

公爵府

SUKI_C
Thank you!

妳煲完'宮'未 妳鍾意'信'or'律'呀?

SUKI_C 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:

小風沖涼=反應出曾被燒傷過唔開心的經歷[/quote]

首頁

尾頁

跳至