自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

尚未換美心月餅---注意

1張月餅card 換 4張 西餅card ,冰皮好似5定6張
因好多間換哂,會叫你去邊樹 邊樹有得換,堅持唔去要翻西餅card就得 ga la

子爵府

好媽媽勳章

Re: 尚未換美心月餅---注意

好在今朝一早去換咗

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

係咪指定o個d分店, 如果換哂都可以換西餅card
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

大宅

可否報料邊間冇晒啦!

大宅

:-( 早知唔換住啦.....食西餅仲好...

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

babysamsam:

多謝報料

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

我都有一張美芯迪士尼米奇小隊造型冰皮, 剛打電話去荃灣城市中心, 那小姐話冇米奇, 換米妮得唔得, 我話不要, 那小姐話咁退錢啦 $88.00

KAREN789 寫道:

禁止訪問

複式洋房

寧愿食餅好過呀,張倦5號lastday,等我尋日仆倒去換tim,

大宅

我舊年盒美心双黃, 漏油勁好味. 今年嗰盒個黃乾爭爭, 好難食! :tongue:

侯爵府

唔係呀!我今年在美心換的一盒勁漏油,好好味....

大宅

月餅買黎送禮,今年冇la la 收到2張,禮就送完月餅我地又唔食e+有8張西餅 card 仲開心呀

複式洋房

今年美心月餅..非常之sweet呀 !!

男爵府

我今晚係葵芳mtr果間美心係換雙黃蓮蓉既~點知佢話冇哂
比白蓮蓉 但佢就冇講可換西餅.. 不過都好點都係白蓮蓉好食過黃蓮蓉~黃蓮蓉勁sweet呀! 今年d黃係漏油但又好硬 喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

多謝報料

大宅

係真唔係呀 ? 幾日前ex公司的同事寄左張月餅卷,我仲未換呀 ~~~不過,唔知放左係邊呢 ?
(唉 !!!點解唔早d寄呢 ??咁趕,我仲一早自己買左添,不過,個心係咁林,都好多謝晒)
該用戶已被刪除

子爵府

醒目開學勳章

尋晚去換,d staff話不如唔好要個盒,佢地會送多兩個冰皮月餅,咁多幾好ah!又環保又唔駛$有冰皮月餅 .不過我估佢地係唔夠盒裝月餅,所以叫d客唔好要盒

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

去年我剩左3張月餅券都無得換餅, 係自己唔早啲換
:-(
今年又剩左一張, 剛$50賣左俾 莉莉
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

大宅

Thanks!
--------------------------------------------------------

首頁

尾頁

跳至