自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

朋友c6話佢好唔掂,頂唔順,又肥又殘,面又斑又皺……叫佢執執佢,佢包 ……

結果朋友join左減肥療程、hifu course同laser去斑……加埋6萬幾……

同佢c6開數時,c6聽到個銀碼,打個突 ,話:我預你去萬0執幾罌野一千幾百搽下咋wor
最後只肯一人一半

子爵府

Jameskey 發表於 18-5-15 20:05
唔係收左錢先搞嘅咩?

佢蠢lor....諗住趁佢未改變主意先斬後奏……
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

子爵府

chantaikei27 發表於 18-5-15 20:14
我覺得你朋友有d 慘,愛你既人唔應該只睇外表囉

咁佢c6在人前成日讚個老婆好的……
咁彈佢可能激仗法卦
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

子爵府

062004 發表於 18-5-15 22:59
佢老公睇得YouTube半化粧片多,諗住好似咁

呢塊唔會係堅丫嘛?

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-15 22:41
6萬咪少囉,我睇我都接近30萬啦,有時都唔敢諗實際用左幾多

仙姐你有米,又本身已索……你力臻完美啫

子爵府

Poyau 發表於 18-5-16 12:02
一千幾佰執相都唔夠

我比你笑c左

子爵府

good_pig 發表於 18-5-15 23:29
平時冇做開,一黎就咁盡

你覺得你frd平時係點?

都貪靚架……
不過係做下一千幾百的facial多

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-16 12:36
係洗下洗下會唔覺
淨係d試做,都起碼過萬

有就唔覺啫……
我荷包少緊張紅衫魚我都覺架……
pico,至今除了試做果次,我仲未捨得做第二次

子爵府

circleda 發表於 18-5-16 12:38
下次出Quotation先

可能唔批……

子爵府

good_pig 發表於 18-5-16 12:24
咁佢平時都唔係話冇護膚啦

佢c6 竟然以為幾舊水買護膚品

平時d佢自己出……佢c6可能唔覺……
佢主要係肥同面部鬆弛……下巴都三個
我覺得如果佢減50磅已可減齡5至8年……
其次係化妝太多太厚……搞到皮膚好差

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-16 12:42
講真喎,試咁多,pico係貴,但最值,3次效果好明顯去黃美白,當然如果嚴重既斑,3次唔得啦,但如果去黃, ...

你啱
我已不再相信d講到無敵的skincare...
打到入真皮層果d都唔係個個見到效果……
搽喺皮膚角質層有咩可能會有肉眼可見的神奇效果呢?除非漒水咁大力度
長遠時間投資慢慢搽係就係應該會有幫助及預防效果……但要放長雙眼lor...
所以我而家skincare至多只投資低中價

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-16 13:54
Pico得3部機係真,picoway, pico sure,同pico enlighten

仙姐……順便請教
A妹部pico試做試唔試得過?係咪enlightened?好似$1800左右

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-16 13:59
係enlighten ,如果打晒2個頭,會員介紹2580
我都比個女去打緊啦,貪佢平過picoway
Picoway 平 ...

唔該曬仙姐……$2580都可一試……用2個頭係其中一個蜂巢頭?有咩特別?唔蜂巢只要普通頭係咪平d……
sorry咁多問題……如果唔記得唔緊要,我打去問

子爵府

cinda72. 發表於 18-5-16 14:05
收毛孔呀,試做咁平,緊係做埋啦,第2次做唔做就下次先算囉

都係……之後冇咁平了……
我本身A姐已是客……去A妹會不會不比我用試做價呢?

子爵府

good_pig 發表於 18-5-16 14:08
如果肥,打hifu 都未必有料到啦

佢打hifu係修個面……
減肥係另一什麼溶脂療程……
不過我個人就覺得……如果目測已估要減50磅,其實應該自己減左頭30磅先(食少d郁多d),如果50磅靠美容儀……要按樓都似……

子爵府

forgive?forget? 發表於 18-5-16 16:36
50 lbs ???

我同佢一樣高(5呎1,佢可能高我半吋),成日話我瘦,問我幾重(我95磅),然後話佢重我70磅(即是165磅),咁以5呎1的身高減50磅左修身到115磅,應該都唔會太瘦卦……

子爵府

forgive?forget? 發表於 18-5-16 18:22
有冇記錯、計錯?BMI 超過30?

佢咁講咋……我估自己體重唔會報大數卦
佢確係幾巨大的,係好實淨型……同埋皮膚較黑所以連佢自己都話自己有d森林feel

子爵府

good_pig 發表於 18-5-16 21:11
其實唔明佢平時有去facial都攪到咁惡劣?

可能因為肥底+為食+皮膚本身麻麻……

good_pig    發表於 18-5-16 22:07

首頁

尾頁

跳至