婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本來同62冇乜野,但原來佢好鍾意背後搞是搞非,最近先知佢原來於上年12月,當我換了新電話時,我c6 幫我delete 曬裡面的野(c6肯定的說)然後給了62,怎知...whatsapp好似未delete,結果62睇曬d message,仲把個別message copy 了。我本來不知,最近同奶奶有野嘈時,佢立即send了兩段2015年9月與10月的message俾我老公說我話奶奶不好,我當時唔知點會知,佢話是我的同事是他朋友告訴他,後尾我才找到段message是誰,問那人他說不認識62,再問62,62才承認偷看,更無理說我迫他看,我問為何看完為何要copy,他說叫我咪理。最恐怖是我那個朋友不常與我交談,已經不是置頂都看曬dmessage,,而且我同呢個朋友9-10月有成百多個message,佢也看到,我真不知道佢看了幾多野,亦不知留了幾多,佢平時在我背後搞是搞非都算,估唔到cheap到咁

複式洋房

回覆:方方媽媽 的帖子

當然我都知係我唔啱,但若佢唔係搞是搞非的人,大可看完就算,硬係要睇唔到的人都知,仲留底,我覺得是有心作下次吵架嘈的一個話人的證據,那太可怕

複式洋房

回覆:cat_house 的帖子

我明我講是非唔啱,我話我62搞是非是因為他經常在我99同老公面前搞謆動,揾位就加鹽加醋,今次只是做得太出面

首頁

尾頁

跳至