自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔係細路 發表於 22-12-25 06:36
可能有人會話唔關政治事,但點解佢地會2019年後爆紅,答案好明顯啦⋯廣告商搵佢地係有原因既,當然12子都 ...

2018年11月出道,2019年後紅即係一出道冇耐就紅,另外真正爆紅係2020-2021疫情時期,我覺得fans唔係因為政治而鍾意mirror,不過2019年有政治狂熱嘅人無孔不入,連香港,廣東歌,廣東話都拎嚟做佢哋宣傳
mirror確實有其幸運,出道時本地樂壇靜咗好多年,之後又疫情俾機會佢哋發展

男爵府

apple~y 發表於 22-12-25 08:38
我係2020年睇娛樂新聞
有個叫ian同港姐陳曉華同車傳緋聞
話係mirror成員,先知有呢個組合

其實我2019年都完全唔識,所以我都唔覺得佢哋嗰時叫紅,不過係有人夾梗話同2019年有關(唔淨指上面JM)

男爵府

fayefa 發表於 22-12-25 10:36
係吖,中女/auntie級歌迷有個特點,仲係覺得自己好年青,思想行為時尚都喺潮流尖啄。我亞妹早排先話點解有 ...

中女/auntie 有人鍾意mirror, 有人鍾意Eason, 有人鍾意韓仔,有人鍾意外國名星,個特點係大家都覺得自己好有taste, 覺得人地out 或者盲,淨係呢度已經反映到啦,其實唔止中女,年青人,男人,上咗年紀嘅人全部都係,分別在於有d人真係相信自己taste係最好,其他都有問題,有d人都會尊重其他人興趣

男爵府

一隻鴨鴨 發表於 22-12-25 11:10
理解

最近有d鏡粉話,佢地唱富土山下好聽過eason,哈哈!至於鏡我較喜歡tiger,年輕但成熟,仲自嘲話係下 ...

我都係呢件事令我覺得AL虛偽,去旅行唔係問題,但使唔使下下都要引fans 圍佢,做少陣焦點會死?

MeLKaka    發表於 22-12-25 11:30

男爵府

vickywugaga 發表於 22-12-26 07:54
12個都生得騎呢 完全稱不上帥 靚仔。。更講不上有咩才華 是旦周街搵件都好過佢地 。。。所以時也命也 有 ...

其實今年Ian 作曲填詞幾首歌都好聽,當然如果你要同最top嘅創作人比,咪冇囉,但佢嘅才華好難是旦周街揾件都好過
冇興趣唔使踩到咁盡

ritalau012    發表於 22-12-26 09:47

首頁

尾頁

跳至