夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

buibui1123 發表於 21-7-31 17:04
你無直接講,但佢已經知都係好事
如果佢仲會攬你安撫你,我覺得佢都唔會捨得頭家
就睇下佢嚟緊日子會點, ...

我都係咁諗,大家唔出聲都知咩事,安慰ge係仲feel到佢有留戀呢個家,仲會攬住我,我都要比時間佢處理。

大宅

KOEY062 發表於 21-7-30 12:36
同老公 奉子成婚差不多10年,有3個小朋友,全職家庭主婦,無收入。
佢呢排隔2日先返黎,一直只話做野,我都 ...

好多謝大家花時間留言,由初初好迷茫,到您地理性咁提出好多方法去面對,而家暫時比時間佢,睇下佢點處理,總算有個方向。
呢度好溫暖

cathngai    發表於 21-7-31 18:15

大宅

kwhkwh 發表於 21-8-1 19:17
樓主冇update? 安好嗎?

沉澱左1日, 岩岩睇哂您地d留意,多謝你地。
其實而家情況係,尋晚訓訓下佢有攬住我同我講對唔住,我愛你。
而呢2日係多左時間留喺屋企,至於點解決,我今晚再認真問,,點都唔可以不了了之,我會問佢有無野同我講,睇下佢坦白幾多。
比左2日時間佢,唔知佢有無同個女人講d咩,今晚揭曉。

大宅

kwhkwh 發表於 21-8-1 19:17
樓主冇update? 安好嗎?

尋晚終於鼓起勇氣問左佢,我直接問佢仲有冇搵個女仔,佢話有,同女仔講左佢有老婆仔女,佢地一齊左2個月左右,影結婚相同介子果d只係因為睇左大叔的愛,而結婚相已經拒絕左。

佢聲稱佢地係交朋app識,只係sp關係,仲拋返個波話係因為我成日拒絕佢同諗野好負面。
佢話佢愛ge係我,揀幾多次都係我,我地ge問題要自己解決先,sp block左就無。

我問佢係咪唔會再見個女仔,佢話sp話唔介意佢有家室,所以再比幾日時間佢講清楚。

我都唔知應唔應該信佢,佢話係呢2日同sp坦白,但我見佢呢2日仲有同sp msg,而且語氣同佢地平時差唔多

大宅

秋天與楓葉 發表於 21-8-5 08:19

全部都好假

可能個女仔唔知自己係sp, 當佢係男朋友。但c6對佢一定唔只sp,係有感情。

大宅

cathngai 發表於 21-8-5 13:11
回覆 KOEY062 的帖子

樓主在你標題上加上(不要上報), 以免畀人post咗出公海, 你C6知你點行動。 ...

其實佢之前有用我電話睇bk,仲係呢個版,佢可能已經知。不過知都唔緊要啦,呢一刻我選擇相信佢,比幾日時間佢講清楚,解決左佢。希望之後我地會好好
可能您地覺得我好蠢,但呢個係我唯一可以做ge

首頁

尾頁

跳至