自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

平日cool 到爆既都變咗笑口\"世世",為咗利士,做咗變型金剛,討厭,出咗門口重跟到實,恐佈我無理佢哋,只會俾平曰好傾又nice既看更

vc731  ME 2  發表於 14-2-5 00:30
vc731  ME 2  發表於 14-2-5 00:30
momoballs  我唔會比個d戲子看更  發表於 14-2-4 16:04

男爵府

畀面勳章 爸B勳章

引用:平日cool+到爆既都變咗笑口\\\"世世",為咗

原帖由 spongybob 於 14-02-04 發表
平日cool 到爆既都變咗笑口"世世",為咗利士,做咗變型金剛,討厭,出咗門口重跟到實,恐佈:sic ...
以前住嗰度都試過,平日搵個管理員都難,真係時運高先見到,不過一到過年就飄哂出嚟。我同你一樣,淨係俾嗰啲平日都見嗰啲!

子爵府

回覆:好憎。。。一新年就大堂企滿看更。。

你哋無呢D問題??

珍珠宮

只比熟成日見

子爵府

引用:Quote:原帖由+spongybob+於+14-02-04+發表

原帖由 jamie_mama 於 14-02-04 發表
以前住嗰度都試過,平日搵個管理員都難,真係時運高先見到,不過一到過年就飄哂出嚟。我同你一樣,淨係俾嗰 ...
係囉,一樣,一新年全部走出來,平日唔知去咗邊

侯爵府

好假,我無理,只比見慣見熟個啲

wcpcelia  same with you  發表於 14-2-4 18:29

子爵府

引用:只比熟成日見 +

原帖由 andyan324 於 14-02-04 發表
只比熟成日見
Same

子爵府

引用:好假,我無理,只比見慣見熟個啲 +

原帖由 我愛唐英年 於 14-02-04 發表
好假,我無理,只比見慣見熟個啲
係,假到爆

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢地車輪更, 我只會派比識既看更

davywm  me 2  發表於 14-2-4 15:22
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

珍珠宮

引用:平日cool+到爆既都變咗笑口\"世世",為咗

原帖由 spongybob 於 14-02-04 發表
平日cool 到爆既都變咗笑口"世世",為咗利士,做咗變型金剛,討厭,出咗門口重跟到實,恐佈:sic ...
正常,有一年過年樓下管理處同時出現左5個管理員,2個係常見其他係隔離座嘅,你話可以唔俾埋咩

水晶宮

引用:Quote:原帖由+spongybob+於+14-02-04+發表

原帖由 winifredwin 於 14-02-04 發表
正常,有一年過年樓下管理處同時出現左5個管理員,2個係常見其他係隔離座嘅,你話可以唔俾埋咩

...
我真係唔比架!成屋苑成百人,點比?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

算啦,人地新年都要開工,咪一年一次囉,唔通你想d看更新年唔係笑笑口恭喜你,黑口黑面對住你咩

moyan  agree  發表於 14-2-4 22:47
momomoie    發表於 14-2-4 15:54

伯爵府

唔止看更,琴日去大*活食晏,平時食完十世沒有執碗碟,有時要自己執埋上手淨低先有位食飯,琴日即刻個個姐姐都變晒電視廣告咁親切,咁殷勤,衝晒出嚟又新年快樂,又聊我個仔玩。

我每日俾咗十蚊利是

2011/10/31 6W2D 閃閃
2012/06/20 39W4D 出世
全人奶媽努力中!

子爵府

好媽媽勳章

其實有好多行業講明唔可以收利是既,唔明點解看更呢行無規管,仲好似奉指𢭃利是咁!

水晶宮

回覆:spongybob 的帖子

我之前住屋苑有這情況,但現在住這屋苑無. 年初一到今天座頭只有一位管理員,初一早上屋苑大堂我同老公一齊所以俾雙封,果位哥哥叫我唔使再派,將其中一封俾了同事話已經ok(但我當然都照派,一年一次開心事)

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

畀面勳章

新年期間
看更特別多.特別有禮貌
菜樓D姐姐特別好笑容,好勤力幫手斟茶

珍珠宮

我樓下四個

子爵府

鍾意俾就俾,唔會有呢個問題
To be or not to be  that is the question~

子爵府

頭先見個呀姐4,50歲(b6)問個行動唔方便+慢動作呀伯拎利是,真係o爆個咀。一陣呀伯掛住巢利是企唔穩真係大吉利是。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我果邊隔離座唔識果d都走晒過黎,每人去每座企2個鐘都發過豬頭,平時又唔見佢地咁親切喎

首頁

尾頁

跳至