自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老婆momo,我真的愛妳

過幾日又係一個月一次o既週月紀念日。時間一個月一個月的過去,但我對妳那種熱情從未減退,還像初相識時一樣o禁SWEET o禁新奇,就如我昨晚對妳說 “老婆,妳好靚” 一樣….可惜妳當我是說笑…相不到我是認真的呢。
今次起BK示愛,唔知妳會唔會好SURPRISE呢……自從BB出世之後….週月紀念日的慶祝方法都變得簡單,可能係因為妳 “唔想晒錢” / “帶BB出去食飯好麻煩。點都好啦,總之我會令妳過得開開心心。

請大家多多REPLY,希望個message remain起第一版, 老婆不用找得太辛苦!!

男爵府

Re: 老婆momo,我真的愛妳

願你地真愛天長地久..
永遠健康快樂 ..
Ding

洋房

今日都係我結婚一週年紀念..

但你都好呀~週月....你真是個好男人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係好 sweet 喎,祝你地永遠幸福快樂!

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

祝你倆夫妻恩愛, 一家日日都開開心心!

子爵府

momo, 真係飲得杯落喇

大宅

我老公有你一半.我就happy死................
你真係個[size=x-large]好男人
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

複式洋房

wah!!! Thanks everyone....I guest she will online soon......hahahahhahahaa
補充一句....係開始拍拖週月紀念日

大宅

大宅

祝你們白頭到老、永遠都咁恩愛

大宅

momo我好羡幕你呀!我老公有你老公一半咁細心就好啦。

珍珠宮

環保接龍勳章

So sweet!!

你老婆睇到一定好lum~~~

祝白頭到老、開開心心!!
人生本是苦

民房

嘩,好幸福呀∼∼∼

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

minghktc 寫道:
過幾日又係一個月一次o既週月紀念日。時間一個月一個月的過去,但我對妳那種熱情從未減退,還像初相識時一樣o禁SWEET o禁新奇,就如我昨晚對妳說 “老婆,妳好靚” 一樣….可惜妳當我是說笑…相不到我是認真的呢。
今次起BK示愛,唔知妳會唔會好SURPRISE呢……自從BB出世之後….週月紀念日的慶祝方法都變得簡單,可能係因為妳 “唔想晒錢” / “帶BB出去食飯好麻煩。點都好啦,總之我會令妳過得開開心心。

請大家多多REPLY,希望老婆不用找得太辛苦!!

實在太好啦! 幫你post多次出來.

大宅

嘩... 羨慕死人喇

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我估你老婆知道你向BK度公開示愛一定好開心好開心者...

伯爵府

好媽媽勳章

我平時好少係呢度發表架.....齋睇架咋......不過見你甘錫老婆,而我又係人地既老婆,諗起如果自己既老公甘樣向自己示愛法,一定好開心好難忘.........我破例出面啦...........

恭喜賀喜!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

momo ~~~祝福你呀~!!有個甘有情趣既‘蝦子餅’!!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

等待驗證會員

真細心.. 連拍拖紀念日都記得...
[size=xx-small]我自己都唔記得...

伯爵府

[size=medium]嘩!! 出面都已經曬到嘔架啦! 返到黎BK...原來仲曬...

[size=medium]喂! 你咁樣會搞到好多靚太唔抵得架喎! 為咗補償你搞到我失落過施丹....罰你供出你老婆個login name!

[size=small]等大家去賀下佢都好吖

首頁

尾頁

跳至