跳至

首頁

尾頁

大宅

我個仔10 23出世,好鐘意同小朋友玩,但我只有一個小朋友!所以想找一些想自己孩子沒壓力快樂成長的同路人,定期帶小朋友一起聚下玩下歡樂下

公爵府

回覆:想找希望孩子沒壓力快樂成長的同路人

我個仔又係1023

大宅

回覆 ivycowcow 的帖子

咁橋!Nice to meet you!現在孩子真辛苦!想找一些同我一样,帶孩子玩多些,做義工,見識多些,而並非排滿興趣活動的朋友仔

複式洋房

我個仔1029 ^^

男爵府

我個女1/10

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 gigimonster 的帖子

您住邊區? 我囡囡5/10

大宅

回覆 nigo1029 的帖子

你好!你有多少個孩子

大宅

回覆 YYKam 的帖子

你好!

大宅

回覆 minipingu 的帖子

沙田區!你呢

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 gigimonster 的帖子

元朗區...

複式洋房

回覆:gigimonster 的帖子

Hi^^ 我有一個仔仔,過三個月會生第二個妹妹,你呢?

複式洋房

回覆:minipingu 的帖子

我都住元朗^^

複式洋房

hi 我個仔10月13日呀!我都係住沙田區!

男爵府

我仔仔10/22架〜我都想搵多d朋友仔大家一起玩下

大宅

回覆 ada0821 的帖子

你都好!

大宅

回覆 jessicawong_sh 的帖子

我要返工,大家呢?我通常放星期六或日!我真係打算出來聚下架!心中已有簡單構思!大家準備每次預備一件事、一首歌,一個故事,一個小手工也可以、一個遊戲也可以!希望可以找出心出力陪孩子成長的媽媽!大家交換快樂交換愛!因為我相信每個人也有不同力能!大家無私交換自己識的東西,孩子必定快樂

公爵府

引用:回覆+jessicawong_sh+的帖子 我要返工,大

原帖由 gigimonster 於 13-02-27 發表
回覆 jessicawong_sh 的帖子

我要返工,大家呢?我通常放星期六或日!我真係打算出來聚下架!心中已有簡單 ...
可以係咩地方進行?

複式洋房

5/10 b女,港島區

大宅

回覆 ivycowcow 的帖子

其實好天,公園都得!你有沒建議!可以去不同公園!室內遊樂場

複式洋房

引用:我個仔10+23出世,好鐘意同小朋友玩,但我

原帖由 gigimonster 於 13-02-21 發表
我個仔10 23出世,好鐘意同小朋友玩,但我只有一個小朋友!所以想找一些想自己孩子沒壓力快樂成長的同路人 ...
我女女1024認同你的講法,開心自然學到野啦!

首頁

尾頁

跳至