自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:上番Apple網update另一張信用卡就得喇 +

原帖由 牛奶妹頭 於 15-09-13 發表
上番Apple網update另一張信用卡就得喇
我打算試打到聽日都唔得先轉卡,因為我有啲唔服氣點解一部受權一部唔受

子爵府

回覆:訂2部6s,其中一張單匯豐唔授權,熱線無人聽

我都有其中一張單話過唔到,check 返DBS,佢話Apple 只係過咗一張單,個DBS cs 話Apple 好亂,今日都好多客打去問同一情況!

依家唯有等耐d,仲唔得先轉信用卡

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我都有其中一張單話過唔到,check+返DBS,

原帖由 edithyy 於 15-09-13 發表
我都有其中一張單話過唔到,check 返DBS,佢話Apple 只係過咗一張單,個DBS cs 話Apple 好亂,今日都好多客 ...
唯有係等啦

大宅

引用:Quote:原帖由 SNCBB 於 15-09-13 發表我今

原帖由 sukisa 於 15-09-13 發表
我打電話由今朝打到而家都無人聽,你係咪打佢普通卡個熱線?

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+牛奶妹頭+於+15-09-13+發表上

我打算試打到聽日都唔得先轉卡,因為我有啲唔服氣點解一部受權一部唔受

...
我直接update左另一張卡唔使心掛掛

子爵府

引用:Quote:原帖由+sukisa+於+15-09-13+發表我打

原帖由 SNCBB 於 15-09-13 發表
我就係打呢個

大宅

引用:Quote:原帖由 SNCBB 於 15-09-13 發表22333

我就係打呢個
我今朝8點幾打架

子爵府

引用:Quote:原帖由+sukisa+於+15-09-13+發表我就

我今朝8點幾打架
原來咁早,我九點幾先打,打到兩點幾都無人聽

子爵府

引用:Quote:原帖由+sukisa+於+15-09-13+發表我就

我今朝8點幾打架
今日終於打到hsbc啦,佢話已接權架啦,係apple嗰邊問題。。。而家到apple打唔通

大宅

引用:Quote:原帖由 SNCBB 於 15-09-13 發表我今

原帖由 sukisa 於 15-09-14 發表
今日終於打到hsbc啦,佢話已接權架啦,係apple嗰邊問題。。。而家到apple打唔通

...
你send reply email過去apple到啦,我尋日sent,隔一陣apple 就回ok

子爵府

引用:Quote:原帖由+sukisa+於+15-09-14+發表今日

原帖由 SNCBB 於 15-09-14 發表
你send reply email過去apple到啦,我尋日sent,隔一陣apple 就回ok
有send呀,我用我ok咗嗰張單個email回覆,但係佢系統send返俾我話Thank you for your recent email. You have replied to a confirmation-only address that cannot accept incoming email.

首頁

尾頁

跳至