美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

kathyyu312 發表於 16-2-16 22:40
請問咩網定?
lookfantastic

別墅

超好用 上asos 買最平

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:超好用 上asos 買最平

原帖由 43662453 於 16-02-29 發表
超好用 上asos 買最平
幾錢呀?唔見嘅

男爵府

回覆 priscilla_yiu 的帖子

有無LINE呀?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:好用,又吾洗換頭,叉滿電可以用好耐

原帖由 Gloria22sen 於 16-02-15 發表
好用,又吾洗換頭,叉滿電可以用好耐
差不多無電時會點?

子爵府

cindy618 發表於 16-3-10 17:51
差不多無電時會點?

這個問題好難答,只叉過1次電已經用了超過半年以上!

cindy618    發表於 16-3-10 22:16

大宅

回覆:cindy618 的帖子

我覺得mini就夠 買左Luna anti age 個邊淨係用左一次

瑪瑙宮

引用:我覺得mini就夠+買左Luna+anti+age+個邊淨

原帖由 hahakk 於 16-03-10 發表
我覺得mini就夠 買左Luna anti age 個邊淨係用左一次
係啦

男爵府

回覆 cindy618 的帖子

你最後係邊度買呀? 買左邊部?

瑪瑙宮

引用:回覆 cindy618 的帖子你最後係邊度買呀

原帖由 GB 於 16-03-11 發表

你最後係邊度買呀? 買左邊部?
買了luna pink color , 水貨舖88折買
用上癮,成日好期待返家洗面

打算係lookfantastic買多部mini俾c6

男爵府

減齡達人勳章

回覆:foreo 洗面機

買左Luna 2 等收貨

瑪瑙宮

引用:買左Luna+2+等收貨

原帖由 fokfokfok0831 於 16-03-11 發表
買左Luna 2 等收貨
係邊買?

男爵府

減齡達人勳章

係cult beauty (外國美容網)

男爵府

平過look fantastic?

瑪瑙宮

GB 發表於 16-3-14 12:06

平過look fantastic?

平唔過,睇你等唔等用啦

複式洋房

回覆:foreo 洗面機

想問下你地係點用,我有mini但覺得好似用同唔用無咩分別甘
同埋係用完少左黑頭點定?

瑪瑙宮

引用:想問下你地係點用,我有mini但覺得好似用同

原帖由 catherine_spt 於 16-03-14 發表
想問下你地係點用,我有mini但覺得好似用同唔用無咩分別甘
同埋係用完少左黑頭點定?
c6用完明顯毛孔細左

我自己就覺有光澤左,成塊面膠哂,haha

複式洋房

可能我唔夠勤力用,見無咩感覺就間唔中先用下

瑪瑙宮

引用:可能我唔夠勤力用,見無咩感覺就間唔中先用

原帖由 catherine_spt 於 16-03-14 發表
可能我唔夠勤力用,見無咩感覺就間唔中先用下
c6第一次用,我已覺佢nose毛孔細左,係未你本身皮膚好咪無大分別囉

複式洋房

引用:Quote:原帖由 catherine_spt 於 16-03-14

原帖由 cindy618 於 16-03-14 發表
c6第一次用,我已覺佢nose毛孔細左,係未你本身皮膚好咪無大分別囉
我鼻嗞得多黑頭,毛孔大架

首頁

尾頁

跳至