夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琪琪子 發表於 22-4-2 20:46
最後我地有坐低慢慢傾,我老公就坦白同佢只係朋友唔係我諗既個種關係當佢係家姐,只係想搵人呻(因為我老公 ...

佢有問題
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

依家有晚市食飯咩,去邊傾呀,好古怪

男爵府

回覆樓主:

我唔會信係普通朋友。
男人好現實,普通男女朋友唔會堅持要個個星期見。
我之前都有男性朋友,成日傾心事。但覺得各自己家庭後,就會放家人第一位。

男爵府

肉丸小姐 發表於 22-4-2 21:32

好簡單,叫你老公湊仔,你都減壓。

(emoji)(emoji)
以其人之道 還治其人之身

珍珠宮

無可能接受到老公同異性朋友每星期定期見面兩次囉⋯⋯去爆房咋!?

珍珠宮

最後我地有坐低慢慢傾,我老公就坦白同佢只係朋友唔係我諗既個種關係當佢係家姐,只係想搵人呻(因為我老公 ...
佢甘講你都信呀?佢只係公開式同女人出去...唉...佢己開始攻擊你的壞處,以前可以包容,而家佢可能同姐姐好好.所以會數你的不是...小心處理,和想想日後的路吧...

複式洋房

你同我嘅情況有少少似,我老公又係同個女同事日日傾計,每日傾WhatsApp傾到好夜,最後傾出感情出嚟,我想講就係生完小朋友之後荷爾蒙係有啲唔同,當時我就咁被斷定係產後抑鬱,所以比到另一伴好大壓力,而另一伴又係豬隊友,因為我哋全心全意照顧小朋友,而另一伴又幫唔到手所以就會產生咁嘅情況,而家最好平復心情再慢慢同佢傾,希望你可以開開心心

複式洋房

一家三口一齊見個女人,睇佢哋係點樣減壓法! 你話你都想減呀!

別墅

其實都唔輪到你比唔比佢出去。你綁住佢呀?你唔比,佢照出,最後就沒完沒了地鬧⋯睇吓最後邊個屈服。
但你剛生完,咁嘈法對你毫無益處。
不如你都出街兩日,就當比番啲責任佢,自己當透透氣。
積極啲嘅可以同佢傾下,點醒佢究竟佢人生想要咩、後果佢能夠承擔?但都唔包有咩效用。
之後,就唯有等事情嘅發展,同時你要保持身心開朗。加油。

男爵府

https://www.facebook.com/163027013712125/posts/5695154910499280/?d=n

琥珀宮

回覆樓主:

同個女人無嘢我唔信

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

呢個deal (emoji)能接受 你有冇見過個女人?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

去邊度短聚啊?
公園定開房?
有冇睇下佢信用卡俾緊咩錢

大宅

你老公都幾醒喎,攞正牌出去偷食,睇下你要咩囉,如果你要維持依家生活,唔做嘢喺屋企湊bb,你可以選擇自己呃自己佢地咩都無發生,睇你自己點諗,正常女人唔會接受到,佢地無嘢就更加無可能啦,6點後都無堂食,除左去爆房仲有咩地方好去呀,唔通去公園坐咩,你今日唔為定自己同bb將來打算,你遲d一定被佢hurt到好慘。

珍珠宮

我前夫曾有個女同事(女警),佢地守同一環頭,同埋大家住同一個宿舍的.我初時唔發現的,後來知知地,呢個女人成日係我不在的時間上我家...有一次我撞回家,佢係我家沖涼,佢話號完步好熱喎,佢家在另一座有多遠呀...仲有我離婚時,同佢單聲,佢先同我講佢借左4X幾萬比我前夫...如果無野點會大家守埋一個環頭3年就借甘多錢比佢呀...

首頁

尾頁

跳至