美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 coco987 的帖子

我食左一盒, c6話好似少左白頭髮, 佢都唔知係咪"乙水"我開心
我開始食緊第二盒, 都要時間觀察下先知...

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我都好多白頭髮~
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

複式洋房

回覆:怎樣預防或減少白頭髮增生呢?

咁我都要食多d酪氨酸食物先....希望有用啦.

大宅

回覆 月師奶 的帖子

我也有此煩惱呵!
我都想試試這烏絲素,因其不停在出廣告,請問在那裡買比較便宜呢?
聽說最好加其另1款是塗頭髮一起使用的呵!
是否已見有一點點成校呵,真的期待妳的報告呵!

大宅

各位, 我系另一個topic有講開我飲咗一種系超市買既首烏黑芝麻霜, 對於我系有效, 我系日日飲, 飲咗2個幾星期就有幾個地方生咗一堆堆既黑頭髮出嚟, 每堆有20多條, 到依家我飲咗3個月(不過有偷懶)我大慨一個月都有飲到20日, 新頭髮有2寸長!
我唔知呢個方法系咪人人得!

複式洋房

引用:各位,+我系另一個topic有講開我飲咗一種系

原帖由 bonbon16 於 11-08-19 發表
各位, 我系另一個topic有講開我飲咗一種系超市買既首烏黑芝麻霜, 對於我系有效, 我系日日飲, 飲咗2個幾星期 ...
請問咩牌子呀??

禁止訪問

大宅

回覆 NAMDING喜喜 的帖子

我好贊成系要調理自己身體先, 不過好似我呢d超忙既就唯有試下現成方法!我之前見過有個媽咪話煲首烏(唔記得仲有乜, 有時間大家搵下)要系完左經期之後兩日朝早空腹飲,話好得喎!

大宅

乜牌子唔講囉,你去超市搵下,有糖既系紫色盒, 無糖既系綠色盒, 你試3-4個星期,無效就當自己飲左保健品, 有效就恭喜你!我初時都系覺得反正黑芝麻對皮膚和腸胃都好,咪試下囉!
祝你好運!

複式洋房

回覆:bonbon16 的帖子

謝謝你呀.

複式洋房

引用:回覆+coco987+的帖子 乜牌子唔講囉,你去超

原帖由 bonbon16 於 11-08-21 發表

乜牌子唔講囉,你去超市搵下,有糖既系紫色盒, 無糖既系綠色盒, 你試3-4個星期,無效就 ...
謝謝你.

首頁

尾頁

跳至