跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 #40 suensuen430 的文章

Vita Pixel offer this to 0706 Mami

0706 package
- $400, 4 個造型 (連家庭合照,最多 4 人)
- 一小時私人拍攝時間
- 拍攝最小 80 張相供選擇
- 可選擇取回 28 張相片檔案, 或加 $300 取回所有相片檔案
- 即時燒錄相片檔案 CD ,家長自行晒相。
- 必須於 2008 年 3 月 2 日前拍攝。
- 致電預約: 2739-1219

複式洋房

請問呢個package要唔要係閒日影?

原文章由 suensuen430 於 07-12-18 16:44 發表
Vita Pixel offer this to 0706 Mami

- 一小時私人拍攝時間
- 可選擇取回 28 張相片檔案, 或加 $300 取回所有相片檔案
- 即時燒錄 ...

大宅

响PARTY之前我咪問咗Vita Pixel , 佢有OFFER 俾我地, 嘜你地冇留意架 , 你地睇番個POST, 我仲以為你地唔鐘意Vita Pixel 添.

各位0706媽媽, VITA PIXEL 攝影公司有以下 OFFER 俾我地, 你地有冇興趣一齊 JOIN 個 PACKAGE, 咁我地有多份禮物抽獎, 有興趣請報名.

- 一小時私人拍攝時間

Party 抽獎 (報名家長需付定金 $100, 以已付訂金者數目為準)
中銀戶口入數: 012-922-100-55142 (VITA PIXEL)
(需致電給我們報名及保留入數紙)
或郵寄支票: VITA PIXEL, 10/F, 6 Knutsford Terrace, Tsimshatsui,
Kowloon. (支票背面寫明姓名及電話)

20 個家庭送出
1 個免費 0706 package (價值 $400)

40 個家庭送出
1 個免費 0706 package 連全部相 (價值 $700)

60 個家庭送出
1 個免費 0706 package 連全部相,加送 30" X 20" Jumbo Size Photoshow
Board
(總值 $1380)
1 個免費 0706 package 連全部相 (價值 $700)

可先付訂金,party 後再預約時間亦可。
參與抽獎報名截止日期: 12 月 12 日
訂金截止日期: 12 月 14 日

大宅

好忙呀, 好忙呀!

peggyxyim,
如果我地再0黎報名, 個優惠可唔可以放落1歲party用呢? ?-( 另外如果weekday影會唔會再有優惠??-(

原文章由 peggyxyim 於 07-12-18 17:28 發表
响PARTY之前我咪問咗Vita Pixel , 佢有OFFER 俾我地, 嘜你地冇留意架 , 你地睇番個POST, 我仲以為你地唔鐘意Vita Pixel 添.

各位0706媽媽, VITA PIXEL 攝影公司有以下 OFFER 俾我地, 你地有冇興趣一齊 JOIN ...

大宅

suensuen430,
bingo!!!! 妳講起我就記得係何生喇!唔該晒!

原文章由 suensuen430 於 07-12-18 16:34 發表
剛剛才發現呢個POST....我鏇鏇都係係VITA PIXEL 影架....

http://albums.vitapixel.com.hk/200711/suensuen/portrait.htm

溫馨提示.....BB 最好識坐先好去影.....

如果可以搵阿MR. ARVID HO 何生影好D....後生個 ...

複式洋房

原文章由 車莉 於 07-12-18 22:48 發表
好忙呀, 好忙呀!

peggyxyim,
如果我地再0黎報名, 個優惠可唔可以放落1歲party用呢? ?-( 另外如果weekday影會唔會再有優惠??-(

車莉, 我之前影都係呢個PACKAGE..我係星期六下午影架...如果你地想假期影最好早D BOOK 會BOOK 到你想要既時間....

記住搵 MR. ARVID HO, 何先生.....你話之前SUEN SUEN係到影O個個介紹就得啦!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

係呀, BB識坐先影好啲, 多D Post
係呀, 係呀, 雖然我無問佢哋貴姓, 但後生嗰個男仔真係好大聲 , 佢嗌一嗌嚇度我個女呆咗, 差啲喊 , 好彩之前一路都係個女仔幫佢影, 温柔D.

peggyxyim:
我打去book之前都有睇過個post, 但係見無人join, 我又心急影咪join咗0705個package, D內容一樣架
係啦, 可唔可以留到1歲先影, 我都想同佢影多次 , 今次有好多衫唔啱著...

原文章由 suensuen430 於 07-12-18 16:34 發表
剛剛才發現呢個POST....我鏇鏇都係係VITA PIXEL 影架....

http://albums.vitapixel.com.hk/200711/suensuen/portrait.htm

溫馨提示.....BB 最好識坐先好去影.....

如果可以搵阿MR. ARVID HO 何生影好D....後生個 ...

珍珠宮

我都想去Vita Pixel影相, 但搵唔到張coupon啊 :-(

[ 本文章最後由 babycam 於 07-12-18 23:34 編輯 ]

民房

我好多個同事都係去 Vita Pixel 影,有大有細,
但都係覺得剛剛坐得穩 (大約 8 個月) 去影就最 cute,,
反而一歲開始識野,唔多肯笑! 而且無左小 BB 個種味道。

聽其他媽咪講,一歲識行識走好難影到靚相。

好忙呀, 好忙呀!

peggyxyim,

大宅

應該冇問題, 但佢地d優惠多數要1歲前影, 個優惠係$400個 package, 但我諗好多媽咪會响bb 1歲前影咗, 咁不如我地而家 grounding, 問下仲有冇咩discount, 例如送d 大相呀等等, 你地話好唔好.

好忙呀, 好忙呀!

peggyxyim,

大宅

唔該哂Peggy, 唔好勞氣啦, 可能一時太多優惠post, 大家都睇漏眼!

原文章由 peggyxyim 於 07-12-18 17:28 發表

各位0706媽媽, VITA PIXEL 攝影公司有以下 OFFER 俾我地, 你地有冇興趣一齊 JOIN ...

大宅

贊成!

原文章由 peggyxyim 於 07-12-19 09:12 發表
應該冇問題, 但佢地d優惠多數要1歲前影, 個優惠係$400個 package, 但我諗好多媽咪會响bb 1歲前影咗, 咁不如我地而家 grounding, 問下仲有冇咩discount, 例如送d 大相呀等等, 你地話好唔好.

...

大宅

原文章由 queenie_li 於 07-12-18 15:44 發表
我地都想試Vita Pixel。之前BB3個月時响Moments Gallery映左一輯,但$好貴,要成四千幾
http://www.flickr.com/photos/21760836@N03/
。所以Vita Pixel可以影白背景都好想試吓。Please count me in.

1. queenie_li

...

BB好sexy呀!

大宅

咁我地不如開個TOPIC報名, 我就聯絡何生仲有咩優惠俾我地, 不過佢地今日放假, 要聽日先搵到, 有最新消息通知大家 .

原文章由 pigbb2007 於 07-12-19 09:17 發表
贊成!

大宅

Peggy, 我見到 ella mama 開topic 報名影 X-studio 個內容比人剷左, 0705個D都係 ?-( , 唔知係咪要用pm先ok?

原文章由 peggyxyim 於 07-12-19 09:27 發表
咁我地不如開個TOPIC報名, 我就聯絡何生仲有咩優惠俾我地, 不過佢地今日放假, 要聽日先搵到, 有最新消息通知大家 .

大宅

咁呀你地PM俾我啦, 我安排聯絡啦.

各位0706媽媽, VITA PIXEL 攝影公司有以下 OFFER 俾我地, 你地有冇興趣一齊 JOIN , 我會同VITA PIXEL仲有冇其他優惠俾我地.
- 一小時私人拍攝時間

原文章由 pigbb2007 於 07-12-19 09:49 發表
Peggy, 我見到 ella mama 開topic 報名影 X-studio 個內容比人剷左, 0705個D都係 ?-( , 唔知係咪要用pm先ok?

大宅

Peggy,

PM you la!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

仲有少少提示呀: 記得同bb帶定條打底長褲呀, 因為佢d造型衫都幾dirty, 灰灰地色.

大宅

Thank you la! 我地keep住佢呢個sexy approach做左個Christmas ecard, my friend said he is the sexiest Santa she's ever seen. Check this out!

http://www.hdtree.com.hk/client/wongs/issac.html

From: 身兼兩職聖誕鹿老人Isaac BB上

原文章由 pigbb2007 於 07-12-19 09:26 發表

BB好sexy呀!

大宅

PM you already la! :)

原文章由 peggyxyim 於 07-12-19 10:09 發表
咁呀你地PM俾我啦, 我安排聯絡啦.

各位0706媽媽, VITA PIXEL 攝影公司有以下 OFFER 俾我地, 你地有冇興趣一齊 JOIN , 我會同VITA PIXEL仲有冇其他優惠俾我地.
- $400, 4 個造型 (連家庭合照,最多 4 人) ...

首頁

尾頁

跳至