自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真相咪就係肥花、Mute TV 要賺到盡囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

只可以講
公關災難
花姐真係唔掂

男爵府

Onlok 發表於 22-10-11 10:12
yes...身邊人話係政府監管不力

正常嚟講,有註冊工程師監管已經可以,唔通私人嘅註冊工程師不及政府嘅工程師?而且私人工程師簽名亦較快,冇理由搞幾日演唱會要整好個台,再約政府檢查,等批,然後先可以開

大宅

Debbie0331 發表於 22-10-11 09:48
佢比另外11個講野算有良心。

仲識多謝魯生,花姐

珍珠宮

佢一post我都覺想sell歌者
真係寧願佢單純sell歌算
而家仲反感

男爵府

人在江湖 身不由己,咁嘅處理手法好反感!
一係就好似魯生咁唔處理,夠爽快!

大宅

cattz288 發表於 22-10-11 09:44
新歌歌名?

歌名;虛偽!

katelok    發表於 22-10-11 15:01

大宅

esmehouse 發表於 22-10-11 10:20
真相咪就係肥花、Mute TV 要賺到盡囉

真相係無人要負責!所有都係政府問題!

公爵府

cat_man_man 發表於 22-10-11 10:31
人在江湖 身不由己,咁嘅處理手法好反感!
一係就好似魯生咁唔處理,夠爽快!
...

簡直公關災難
魯生,花係幕後可以一路縮無影響
佢地簽左約唔同
始終都要出來幕前
公司冷處理
佢地係幕前咪做大眾箭靶

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

nancy29 發表於 22-10-11 10:03
咁佢真係揾命搏,當時佢喺台上,原來佢知有危險,你就算憎佢都唔使咁老屈,合理少少啦
...

搵命搏唔止佢一個人, 由彩排到正演由dancers到主角都有唔同程度意外,dancers就話陪襯唔知得咁多啫, 正常主角都會參與演唱會前討論, 你哋講到佢哋乜都唔知全部都係受人擺佈真係點都講唔通,佢哋未必知道邊個吊個電視上去, 但一定知邊個改rundown同邊個嗌熄燈唔救人囉!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

而家先講叫抽水囉
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

apple~y 發表於 22-10-11 10:38
簡直公關災難
魯生,花係幕後可以一路縮無影響
佢地簽左約唔同

呢兩個人直頭難辭其疚,一出事帶領12子縮。之前又吹到點勁,處事能力有幾強,點知縮得最快。仲要靠古生,軒公出嚟護航。而全霉今次又完全配合一齊縮,唔洗問責,良心……有咩?

男爵府

回覆 apple~y 的帖子

佢地出個POST 都諗過度過, 計算過的
依家係試水溫, 睇下有幾多人仲支持

但不要忘記, 阿Mo, 他父母, 女朋友

我唔知人地有冇私底下關心問候, 但門面野少少都唔做真係好涼薄

仲話同AL兄弟一場互相支持, 拿! 佢一定未返HK, 返咗一定有新聞話低調回港但有人接機

男爵府

今次阿Mo 受傷唔係意外, 係意內!

彩排已經出哂聲, 咁先仲令人氣憤!

成世人打直直瞓係度, 睇到風景都要出個新聞, 無陰公!!

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

早前有首 "Dear my friend" 消費過咗身既朋友!
遲下可能又有首 "Dear my dancer" 消費受傷既阿MO!

班友好矯情!

男爵府

ChingYee123 發表於 22-10-11 10:58
早前有首 "Dear my friend" 消費過咗身既朋友!
遲下可能又有首 "Dear my dancer" 消費受傷既阿MO!

佢朋友真係意外

但Mo 唔係

子爵府

emzzzz 發表於 22-10-11 09:03
Edan深夜發文回應演唱會事件:很想很想知道真相
https://www.hk01.com/article/823987?utm_source=01appsha ...

我覺得佢好假

子爵府

12 妖可唔可以唔好再出來, 真係好肯煩..

子爵府

cat_man_man 發表於 22-10-11 10:48

但佢公司好似當冇件事咁,歌照唱舞照跳,好似唔關佢哋事咁

公爵府

cat_man_man 發表於 22-10-11 10:48

我唔係黑心
其實如果第二場frankie跌得傷d
演唱會叫停
就唔會發生跌mon事件

首頁
12345...7

尾頁

跳至