自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:家姐第2次代表學校出賽

侯爵府

好叻女

大宅

謝謝大家的贊賞

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:家姐2/11第2次代表學校出賽,吸取第1次經驗

大宅

引用:Quote:原帖由 乐乐 於 14-11-03 發表THX!你

原帖由 fionakong2008 於 14-11-04 發表
仲有,你星期五嗰個區賽好緊要的,頭兩名可以入區隊,代表葵涌區參加在將軍澳的全港賽,爭取佳績!你話ee叫 ...
我囡今天參加區賽4x100米接力賽,18間小學參賽,佢哋得了亞軍,佢話佢哋亞軍和冠軍只相差3秒,而今日佢哋間學校取了11個獎杯,話得獎後,教練先話今次得了第1、2名的學校,遲D代表葵涌區參加全港比賽。之前我都吾知呢個比賽的重要性,係聽你說完後先知,教練冇提早同佢哋講,係今日取到獎先講。

大宅

引用:Quote:原帖由 乐乐 於 14-11-03 發表THX!你

原帖由 fionakong2008 於 14-11-04 發表
仲有,你星期五嗰個區賽好緊要的,頭兩名可以入區隊,代表葵涌區參加在將軍澳的全港賽,爭取佳績!你話ee叫 ...
謝謝你的鼓勵及加油

珍珠宮

畀面勳章

侯爵府

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+14-11-04+

原帖由 乐乐 於 14-11-07 發表
我囡今天參加區賽4x100米接力賽,18間小學參賽,佢哋得了亞軍,佢話佢哋亞軍和冠軍只相差3秒,而今日佢哋間 ...
首先恭喜你女,有努力一定會進步我們參加咗三年啦嘛,呢啲唔係咁多家長提,想當年我都無人教路,所以行咗好多冤枉路,亦悔恨我唔認真處理,浪費了女女一年黃金期,否則我好相信我女唔止得咁少,過,我女今年都大豐收呀,真係好開心

侯爵府

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+14-11-04+

我囡今天參加區賽4x100米接力賽,18間小學參賽,佢哋得了亞軍,佢話佢哋亞軍和冠軍只相差3秒,而今日佢哋間 ...
全港賽2月11日,到時我會去幫帥妹打氣,順便幫你個女加油

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

引用:Quote:原帖由 fionakong2008 於 14-11-04

恭喜你,介唔介意講你囡囡讀邊間呀?

大宅

引用:Quote:原帖由 乐乐 於 14-11-07 發表我囡今

原帖由 Birzzle 於 14-11-07 發表
恭喜你,介唔介意講你囡囡讀邊間呀?
謝謝你的恭喜,囡囡讀石籬的慈幼葉x千禧小學。

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:家姐2/11第2次代表學校出賽,吸取第1次經驗

原帖由 乐乐 於 14-11-03 發表
家姐2/11第2次代表學校出賽,吸取第1次經驗,今次冇人跌倒,取到好成績。上次有人跌倒跑到季軍,今次跑到冠 ...

大宅

引用:Quote:原帖由 乐乐 於 14-11-07 發表我囡今

原帖由 fionakong2008 於 14-11-07 發表
首先恭喜你女,有努力一定會進步我們參加咗三年啦嘛,呢啲唔係咁多家長提,想當年我都無人教路,所 ...
我也恭喜你囡囡今年有大豐收,也是田徑的大豐收仲有我想問:咩是田徑會要點入會我囡是俾學校教練挑選入校隊的,你知全港賽的日期係2月11日,係吾係之前你囡有參加過所以你先咁有經驗,咁清楚D比賽嘢。

首頁

尾頁

跳至