潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

lovejet1110 發表於 21-8-21 23:25
i see!想問jm 鞋係買平時的size嗎?定係有買大d?
Check 返我係買左大半碼…h鞋對對唔同,我有d係買正碼,有d大半碼,有d大一個碼…最好試清楚先…

大宅

JANBBBBB 發表於 21-8-23 11:27
JM知唔知依家係咪好多貨都不能留貨
以前係SEND 圖比SA話想要咩咩咩
依家話要自己walk in去買-_-

我SA會幫我留呀,通常我send圖俾佢,如果有貨既話會幫我留起,到舖頭再試同俾錢…當然hot items就會成日冇貨架喇

複式洋房

LittleApeach 發表於 21-8-24 13:30
我SA會幫我留呀,通常我send圖俾佢,如果有貨既話會幫我留起,到舖頭再試同俾錢…當然hot items就會成日冇 ...
我send比佢, twilly 呀絲巾都話hot item不能留
但一定會黎買
都出過好多次QB, 唔知搞咩

大宅

JANBBBBB 發表於 21-8-24 15:47
我send比佢, twilly 呀絲巾都話hot item不能留
但一定會黎買
都出過好多次QB, 唔知搞咩

我比較少搵twilly 同絲巾,反而之前搵scarf、鞋、耳環都留到俾我…佢通常都係一係有貨就留或者話冇貨…就唔會講話有貨但冇得留

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

回覆 lovejet1110 的帖子

圖三白波鞋shop返左貨啦,快D去買啦。PS, 我叫SA幫我留意,係佢通知我留左比我,多謝你嘅誠意推介,鞋5重,碼偏大,我買細半碼

複式洋房

小吉媽媽 發表於 21-9-20 14:53

圖三白波鞋shop返左貨啦,快D去買啦。PS, 我叫SA幫我留意,係佢通知我留左比我, ...

多謝jm update啊!你係邊間買到ga?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

pmed you, please check. Thanks and have a nice shopping at H

複式洋房

小吉媽媽 發表於 21-9-20 15:05

pmed you, please check. Thanks and have a nice shopping at H

Thanks!!

首頁

尾頁

跳至