自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bufferzone 發表於 23-8-13 11:09
你已經好平,我前兩日補完收我$1600一隻

係呀,所以無搵內地補牙資料
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sunny.moon 發表於 23-8-13 11:10
麥芽口腔,我地第一次,大眾點評優惠人仔142/二位試左不錯。之後带孩子去洗 81/位貴左少少。。。
...

請問有冇包噴沙?
放下自在

水晶宮

bufferzone 發表於 23-8-13 11:08
有你總有好介紹

仲有一個好重要嘅嘢,就係嗰張洗牙優惠咭, $99,3次,係賣完就冇。

水晶宮

cattz288 發表於 23-8-13 11:15
請問有冇包噴沙?

我嗰間噴砂,收$150人民幣,有優惠咭再八五折。

已刪除用户

象牙宮

wcandtt 發表於 23-8-13 11:17
我嗰間噴砂,收$150人民幣,有優惠咭再八五折。

150/次?係咪包埋好d?
放下自在

水晶宮

queeniengyy 發表於 23-8-13 11:17
請問呢間一欣有冇地址呀?我上点評睇完都唔知邊間係呀, 咁蓮塘口岸過關後點樣去㗎?
...

喺蓮塘口岸一過關,你見到中國銀行,行前少少,望向左手邊,見到有間眼鏡店,行入去,就見到㗎啦。
attach1/tmp/phphtpELv

水晶宮

cattz288 發表於 23-8-13 11:18
150/次?係咪包埋好d?

我同個仔就冇做呢個療程,醫生話我哋兩個啲牙好乾淨,叫我哋唔噴。

但係我老公同個女啲牙就話要加噴砂好啲。

我估係睇個別情況。

象牙宮

queeniengyy 發表於 23-8-13 11:17
請問呢間一欣有冇地址呀?我上点評睇完都唔知邊間係呀, 咁蓮塘口岸過關後點樣去㗎?
...

有資料,但太新未有評價
attach0/tmp/phpq6NXbl
放下自在

複式洋房

nicelady2828 發表於 23-8-12 07:29
如題,有人試過,好手勢嗎?

請問價錢,同預約方法

我去麥芽,wechat預約,大眾點評買券,50蚊人仔。

象牙宮

wcandtt 發表於 23-8-13 11:23
我同個仔就冇做呢個療程,醫生話我哋兩個啲牙好乾淨,叫我哋唔噴。

但係我老公同個女啲牙就話要加噴砂好 ...

咁33蚊洗牙,實在太抵喇!

早兩年我喺hk剝智慧齒,照張360 xray都收我500,喺上面剝埋都夠
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 23-8-13 11:23
有資料,但太新未有評價

初初見到佢冇人評價,真係有啲驚驚地但係佢係連鎖店嘅其中一間分店,舊店嗰度評價都好高,所以就膽粗粗去試吓,出奇地好。

象牙宮

wcandtt 發表於 23-8-13 11:26
初初見到佢冇人評價,真係有啲驚驚地但係佢係連鎖店嘅其中一間分店,舊店嗰度 ...

勇者無懼
太多間牙科都唔知邊間好
放下自在

已刪除用户

水晶宮

cattz288 發表於 23-8-13 11:34
勇者無懼
太多間牙科都唔知邊間好

所以近近哋去蓮塘囗岸,因為我99%係度過關,泊車方便

水晶宮

queeniengyy 發表於 23-8-13 11:35
咁喺邊度可以預約呀?

我就咁去店買優惠咭,之後再同職員即場預約,睇下即日有冇位。

水晶宮

cattz288 發表於 23-8-13 11:26
咁33蚊洗牙,實在太抵喇!

早兩年我喺hk剝智慧齒,照張360 xray都收我500,喺上面剝埋都 ...

一欣的receptionist 話,成日比香港人白眼,因為¥99 for 3 次實在太不可思議,好多人唔敢買。

同埋每次洗完牙,第二日一欣嘅職員就會用微信問我有冇什麼唔舒服,我啱啱又收到,佢問我個女補完牙有冇唔適應,你話幾貼心

attach1/tmp/phpLwO1Xu

象牙宮

wcandtt 發表於 23-8-13 11:44
一欣的receptionist 話,成日比香港人白眼,因為¥99 for 3 次實在太不可思議, ...

聽完推介,都不期然,下!喇
喺香港只有學童牙科可以同價
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 23-8-13 11:13
係呀,所以無搵內地補牙資料

可唔可以pm我你補牙資料?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wcandtt 發表於 23-8-13 11:44
一欣的receptionist 話,成日比香港人白眼,因為¥99 for 3 次實在太不可思議, ...

咁好服務,我都想去你果間補牙
遲啲分享下你女補牙效果/體驗

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊