夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

牛年勳章

終極熊貓 發表於 20-8-19 23:39
近年?近十幾卄年?

我聽朋友講有SP係2,3年前
可能有啲人好早之前有
咁我又唔知
以前多數係援交 叫G
但SP唔使錢啊嘛

大宅

回覆 ac246 的帖子

識得個男人都係咁,衰咗畀老婆知道,同個小三夾埋做場大龍鳳扮分開咗,其實根本冇分開過,返屋企認錯電話任check,返工時間部電話真係放喺公司比老婆任check gps,不過個男人唔係跟住個gps,係帶住另一個電話出咗去開房,個男人仲衰到為咗減低老婆戒心同回歸家庭,扮好有誠意叫老婆生多個,另外放工都真係即刻返屋企,老婆以為佢真係收心養性冇時間出去玩,其實要去開個房一個鐘內嘅事,一個星期玩幾次佢老婆都唔知

大宅

vivianho 發表於 20-8-19 19:26
回覆 cupid0627 的帖子

咁希望呢個post無咩男人睇到,好似教緊佢地點玩咁,哈哈 ...
你估佢哋低能㗎咩,要玩自然千方百計諗到辦法,使乜我哋教,有個朋友同個有婦之夫一齊,個男嘅為咗同佢拍拖,屋企貼住個假更表,有啲假期改成返工,返早改全日,每個星期都幾多時間陪到我朋友的,佢老婆好似一啲戒心都冇咁,我都見過個男人一次,其貌不揚,戇居居咁,唔似咁古惑,唉

複式洋房

carmenlook 發表於 20-8-20 09:19
你估佢哋低能㗎咩,要玩自然千方百計諗到辦法,使乜我哋教,有個朋友同個有婦之夫一齊,個男嘅為咗同佢拍拖,屋 ...

原來咁多呢類人揀個好老公,真係好難。

複式洋房

你估佢哋低能㗎咩,要玩自然千方百計諗到辦法,使乜我哋教,有個朋友同個有婦之夫一齊,個男嘅為咗同佢拍拖,屋 ...

點解要咁玩?係真愛?定玩?

複式洋房

咁佢太太係咪完全唔知?

大宅

ac246 發表於 20-8-20 09:22
點解要咁玩?係真愛?定玩?
呢個case好特別,聽朋友講佢呢個男人又唔係唔緊張老婆的,我朋友講佢老婆是佢好大反應的,但對我朋友又唔錯,我朋友同佢嘈交分手,佢又買花又氹佢又盛,我都有諗過佢咩心態,似乎對老婆係有愛嘅,但又出去玩同呃老婆,成件事好矛盾

大宅

ac246 發表於 20-8-20 09:23
咁佢太太係咪完全唔知?

咁就唔知喇,唔識佢老婆,個男人都係因為我朋友嘅關係見過一次打個招呼講嗰兩句咁咋,不過我好奇點解佢有家庭都可以每個星期見到幾次有時仲全日去玩去拍拖,所以問佢,聽到佢話佢係用假更表呃屋企,覺得佢好XX(粗口)

複式洋房

回覆 carmenlook 的帖子

以前聽有好多人,識左情人就唔要老婆。
但我真係唔係好明, 咁緊張個老婆, 又要出去玩, 究竟咩心態! 可能男人真係好多心, 可以同時愛幾個人, 真係唔出奇。

複式洋房

我朋友對住老婆,情人,都係兩邊扼,其實唔知佢想點。
可能為左個小朋友,唔可以比老婆走, 但又好鐘意個情人,呢個人真係好自私呀!

男爵府

ac246 發表於 20-8-20 09:36

我朋友對住老婆,情人,都係兩邊扼,其實唔知佢想點。
見人講人話,見鬼講鬼話,有一日老婆拆穿咗何其心痛,會係幾咁恐怖嘅事,呢啲男人真係差到不得了,但事實有好多呢啲人,老公個細佬正正就係其中一個,大家眼中好好先生老實人,但同公司同事搞埋一齊,又係嗰啲返早扮全日,成日扮ot,事發東窗之後,莫講話佢老婆同佢阿媽,連我呢個阿嫂都覺得難以置信,每日都活喺大話之中,佢想離婚的,但因為有兩個細路,阿爸阿媽嘅壓力,加住屋問題同老婆唔放手焗住留低,有時我都諗阿弟婦係咪真係可以原諒佢,同會諗私底下重點樣相處?愛真係可以重新嚟過?好難想像,我成日覺得呢啲都係返唔到轉頭,分開係遲早嘅事

複式洋房

我同朋友傾呢個post,佢地問妳結咗婚未?見到個朋友係咁擔心自己將來嗎?話其實妳公開係想佢太太知定係想幫呢度啲太太知出面啲男人點玩法?

複式洋房

回覆 beebee67890 的帖子

即係,點解D男人唔離得婚,可能有D人,真係有原因,好多時困難只有自己先知。
不過女人通常見到男人出軌,唔係個個都咁灑脫可以離婚,好多為左小朋友而要維繫婚姻。

複式洋房

回覆 vivianho 的帖子

我係唔明個男人做緊咩, 有擔心佢地3個最後會點,最驚係攪出人命,因為個太太知道既時候,要生要死。
我唔擔心自己,因為我同老公感情好好,我出post佢都知。

複式洋房

多謝妳分享左呢個故事,我睇完都有唔同諗法,知道好多假象。好彩妳同老公關係好,唔係實呷醋妳同第二個男人咁熟

男爵府

ac246 發表於 20-8-20 10:21

即係,點解D男人唔離得婚,可能有D人,真係有原因,好多時困難只有自己先知。
其實出得軌就愛極有限,好多所謂返轉頭回歸,其實我覺得都係現實問題比較多,肯定唔係因為愛

複式洋房

我同朋友睇完個post都覺得第三者有機會睇唔開做傻事多過太太,因為佢老公怕父母,即係佢父母應該會幫太太,同埋佢太太就算離婚都會有法律保障,第三者咩都無,所以女人真係要小心揀男人

珍珠宮

女人,真系吾結婚好過

複式洋房

同意,我朋友老公當時出軌被發現後話要個家唔要第三者,朋友俾佢回歸家庭都係因為小朋友,但其實依家仲面對緊同一問題,佢話佢老公可能同緊另一個女人一齊,成日搵藉口出去。佢話依家睇化左由得佢出去,因為曾經受傷唔會再真心愛佢,只係俾佢留低搵錢養家,等仔女大就同佢離婚

男爵府

vivianho 發表於 20-8-20 11:04

同意,我朋友老公當時出軌被發現後話要個家唔要第三者,朋友俾佢回歸家庭都係因 ...
如果你朋友心淡真係睇得開還好,最慘係嗰啲真係仲愛個老公冇辦法放手,自己呃自己繼續痛苦,懷疑落去,有時我覺得人生流流長,好多人因為放唔低過去十幾廿年,但後面淨返落嚟嘅時間可能畀前面嗰十幾二十年更長,要一路帶住個心刺繼續二、三十年甚至更久,留住前面過去咗嗰十幾二十年,真傻,用後面所有時間換前面已經過去咗、改變咗嘅嘢

首頁
34567...8

尾頁

跳至