自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

https://m.bilibili.com/video/BV1wV4y1g7Rp?is_story_h5=false&p=1&share_from=ugc&share_medium=android&share_plat=android&share_session_id=52bf20d4-f0be-4d88-a3ed-271e7f8fc4b2&share_source=WEIXIN&share_tag=s_i&timestamp=1663047339&unique_k=QvX53wT

看完更想喊
attach0/tmp/phpre8gdA

珍珠宮

JoannaD 發表於 22-9-13 18:01
https://m.bilibili.com/video/BV1wV4y1g7Rp?is_story_h5=false&p=1&share_from=ugc&share_medium=android& ...

呢個我都睇左, 連呢位老師自己都好感動!佢個似有D想喊咁

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我連續loop左首歌幾次,好澎湃。
見到崽對眼細左又少少腫,應該錄左好幾次,如果每錄一次都強忍淚水一次,真係好心痛崽啊

珍珠宮

whitetea 發表於 22-9-13 19:29
我連續loop左首歌幾次,好澎湃。
見到崽對眼細左又少少腫,應該錄左好幾次,如果每錄一次都強忍淚水一次, ...

佢似係掛住音樂学院兩位老師!因為都未能見最後一面, 雖然佢話到過佢老師墳前, 但都未能彌補佢嘅遺憾

男爵府

紫翹 發表於 22-9-13 17:51
應該採排左几次, 可能錄左呢次已經係冇哽咽得咁勁!

https://m.weibo.cn/7458115630/4812493539247506

呢段哽咽得仲誇張 ,聲都沙埋

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

honthont 發表於 22-9-13 14:55
我又諗, 採排係咪喊得仲勁呢?
睇佢對眼腫哂,應彩排時巳喊過好多次

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

Thanks for share

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

JoannaD 發表於 22-9-13 18:01
https://m.bilibili.com/video/BV1wV4y1g7Rp?is_story_h5=false&p=1&share_from=ugc&share_medium=android& ...

彭深老師嘅分析好易明亦好有有深度(唔聽都唔知原來我miss咗幾多嘢)
我有follow佢㗎

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

人到中年,唔聽得呢d,一聽就想起許多的別離,爆喊

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

尋日loop花開忘憂,今日loop蘭亭序,兩首歌都停不了,出不去

珍珠宮

whitetea 發表於 22-9-14 15:35
尋日loop花開忘憂,今日loop蘭亭序,兩首歌都停不了,出不去

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

近排有首彼岸花都好好聽

侯爵府

今日loop花開忘憂live, 聽一次喊一次 每次到"你好嗎, 離開的人啊, 請幫我相愛到劇終"都忍唔住! 再加上見到深深忍著淚

男爵府

bertcat123 發表於 22-9-18 20:05
今日loop花開忘憂live, 聽一次喊一次 每次到"你好嗎, 離開的人啊, 請幫我相愛到劇終"都忍唔住! 再 ...

我都係到今日仲循環緊 ,然後又睇好多reactions,每睇一次都仲係會淚目

大宅

好好聽,把聲好舒服

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

好聽,觸動心靈。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

回覆樓主:

你地有冇睇過?近鏡清楚見到眼泛淚光,聽講唱左五次喊左五次,而家呢個版本係最好!
https://b23.tv/CP30Mbl
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

複式洋房

回覆樓主:

珍珠宮

rainbowworld 發表於 22-9-21 14:47
你地有冇睇過?近鏡清楚見到眼泛淚光,聽講唱左五次喊左五次,而家呢個版本係最好!
https://b23.tv/CP30Mb ...

thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至