自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

原帖由 1013angel 於 10-4-23 17:16 發表
咁人哋講'唔使咁認真'...莫非又關你事

我完全唔知你有講

SORRY, 我無留意你喎

我係睇左3個POST而發現有D 人咁諗
咩RELAX, 咩香港人, 咩得啖笑, 咩算啦

BY the way, 你已經唔係第一次因為我講的說話而觸動你的神經
我對你完全完全完全無興趣, 唔該skip哂我d post. 我唔想講乜都比你懷疑我針對你, 唔該

子爵府

原帖由 emmypun 於 10-4-23 17:27 發表

我唔要BK袋, 個樣好.......

要啦, 最多包運費

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 小玲太太 於 10-4-23 17:29 發表

我完全唔知你有講

BY the way, 你已經唔係第一次因為我講的說話而觸動你的神經
我對你完全完 ...

唔好嬲唔好嬲..........一洩道氣好怕D妖魔鬼怪乘機又來攪事.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

[quote]原帖由 小玲太太 於 10-4-23 17:31 發表

要啦, 最多包運費 [/quote

我FEI番來攞.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

原來真係有咁多人認同, 我哋真係只希望要一個正式的交代, 多謝你哋呀!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 小玲太太 於 10-4-23 17:29 發表

我完全唔知你有講

我對你完全完 ...
哦.....我都對你更冇興趣啵mouth:mouth:" /> 咁係你咪又係因人哋一句話而觸動你嘅( )人神經?

好彩我冇失憶
p.s我冇話過認同bk做法!

你的人格如何,你的人生亦必如何!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

你真幽默.
我覺得係錯誤引導.
哇!咁係唔係以後拎住個bk'膠'袋就諗起呢件事?
蘇隻草泥馬出嚟呀 .
原帖由 Charlotte_mom 於 10-4-23 15:01 發表
我都覺
50-100字, 人地都唸過度過至送出去, 結果原來根本唔係依"指引", 唔嬲就有鬼啦!
我覺得樓主唔係想要獎品, 係想要個公道姐, 希望bk俾返個"膠袋"啦!
唔好河蟹我呀, 我有草泥馬standby架!........
...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 芝芝 於 10-4-23 17:03 發表
希望牛精仔你唔好誤會,獎品對我們來說並不重要,由我同僑僑b(我弟婦)開始出post,為的只是爭取一個公道!從沒說過要拉倒現在的得獎者!!而我們亦是衷心祝福他們明天後天玩得開心一點。
難道你覺得bk或這樣說那評審真的沒 ...

咁我又冇話評審冇錯, 因為我冇睇哂成個故事, 亦冇講過要求承認過失有問題, 我都話, 我覺得佢地pr真係有不足之處, 但佢地的確有最終決定權, 因遊戲規則就係咁, 好無奈。

雖則, 你地話 "衷心祝福win左嘅參賽者明天後天玩得開心一點", 但如我係其中一個被認為係多字出貓, 勝之不武嘅得獎者, 我都唔會玩得開心。

希望bk日後醒少少, 唔好攪到大家咁唔高興。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實. 樓主你想 bk 點做呢?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 1013angel 於 10-4-23 16:47 發表
利益 果然有種
我都唔敢講 只係想勸人:玩啲咁嘅遊戲,輸贏都好,何必咁認真呢 宜家咪盞令到自己勞氣+唔開心...咁都會畀人單打
所以我從不參加呢啲活動/遊戲
可能大家都有 ...
議事論事only...

琥珀宮

1013 同妖玲...今日心火盛...boil返d夏枯草飲下好bor

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-4-23 18:06 發表
議事論事only...5巧對號入座wor
me too 禾巧深讚里喎 唔領情.... 對號入坐先公平嘛

琥珀宮

原帖由 1013angel 於 10-4-23 18:10 發表
me too 禾巧深讚里喎 唔領情.... 對號入坐先公平嘛
我delete左"對號入座"果句....怕剌激到中輸神經, 你最乜鬼quote返出黎呀...作c呀

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔好咁講,如果人地一早因此而失資格,都會心悅誠服,但而家賽果已定,得獎就玩得開心d啦,bk既交代令人唔滿意啫,何必連得獎者都要玩得唔開心bor。

希望bk能認真檢討,誠懇交代,下次作出改善。

原帖由 牛精仔 於 10-4-23 18:01 發表

咁我又冇話評審冇錯, 因為我冇睇哂成個故事, 亦冇講過要求承認過失有問題, 我都話, 我覺得佢地pr真係有不足之處, 但佢地的確有最終決定權, 因遊戲規則就係咁, 好無奈。

雖則, 你地話 "衷心祝福win左嘅參賽者明天後天玩得開心一點", 但如我係其中一個被認為係多字出貓, 勝之不武嘅得獎者, 我都唔會玩得開心。

希望bk日後醒少少, 唔好攪到大家咁唔高興。
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

琥珀宮

原帖由 eeb 於 10-4-23 16:31 發表
我要講既都講晒,而家去買花生
買花生幫襯我啦 我上次買定好多,點知好快散左場, 宜家成屋都係... 

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-4-23 18:07 發表
1013 同妖玲...今日心火盛...boil返d夏枯草飲下好bor
嗄....我不騮都冇火ka啵 我更加唔會為唔識嘅人而發火...
我唔like飲涼茶ka 有心
我已將自己嘅eq再度提升...

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個個星期都有好戲,一定食得晒。仲要買cathy-tse

原帖由 牛精仔 於 10-4-23 18:17 發表
買花生幫襯我啦 我上次買定好多,點知好快散左場, 宜家成屋都係... 
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

琥珀宮

原帖由 eeb 於 10-4-23 18:17 發表
唔好咁講,如果人地一早因此而失資格,都會心悅誠服,但而家賽果已定,得獎就玩得開心d啦,bk既交代令人唔滿意啫,何必連得獎者都要玩得唔開心bor。

希望bk能認真檢討,誠懇交代,下次作出改善。

...
咁不如bk人人派3個有國王簽名嘅環保袋, 再say 個sorry, file closed. 皆大歡喜 !

(最妥善, 當然係派埋比有份吹水果d啦 ---- 即係我.. )

琥珀宮

原帖由 1013angel 於 10-4-23 18:20 發表
嗄....我不騮都冇火ka啵 我更加唔會為唔識嘅人而發火...
我唔like飲涼茶ka 有心
我已將自己嘅eq再度提升...
咁飲可樂啦 ! 再+個榴槤... .

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

道歉啟示:「分享心目中與寶寶在迪士尼慶祝生日的期望」

http://forum.baby-kingdom.com//thread-3065767-1-1.html

首頁
34567...10

尾頁

跳至